Gennemtestede produkter Hurtig levering Faguddannet support Vagtordning Har du brug for hjælp så giv os et ring: Tlf. 71747173

Zaptec App

Zaptec har udviklet en nem og enkelt app, hvor du kan styre opladning af din bil. Zaptec app er lavet som en gratis cloud-tjeneste, der giver dig adgang over alle dine enheder. Du kan også få adgang til Zaptec Portal gennem din PC eller Mac.

I appen og portalen kan du nemt komme i gang med ladning af din bil, enten ved bare at lade her og nu eller igennem Zaptecs smarte opladningsløsninger. Med Zaptecs ECO mode er det muligt at lade, når strømmen er billigst. Det virker ved, at appen beregner hvornår prisen er billigst, ved at kigge på børsen Nordpol.

Igennem appen kan du nemt se din ladehistorik over dine sidste ladninger, men du kan også give andre adgang til at kunne bruge din Zaptec ladeboks.

Se hvor nemt der er at komme i gang med at bruge app her:


Du finder appen til din smartphone her:

Iphone: https://apps.apple.com/no/app/zaptec/id1131162170

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zaptec.zapapp

Så nemt er det at komme igang:

Når du har hentet appen og installeret den på din smartphone, skal den forbindes med din lader. Det vil sige, at du skal scanne den QR code der er på ladeenheden.

Der er tale om serienummeret. Disse ting står på laderen, og er nødvendige for at forbinde laderen med appen.

Når du har lagt disse oplysninger ind, så er det bare at gå igang med at indstille din lader til lige netop den måde du vil køre den på.

Kurven er tom