Gennemtestede produkter Hurtig levering Fri fragt over 999,- Gratis support Har du brug for hjælp så giv os et ring: Tlf. 71747173

Refusion af afgifter på elbiler

Hvad er elafgift?

Elafgiften dækker over en række lovpligtige afgifter til staten, som alle skal betales på den ene eller den anden måde. Du betaler også moms af din samlede bruttoudgift af den brugte el. Du kan få den betalte afgift tilbage, hvilket vi forklarer her.

Refusion af elafgiften på abonnement

Hvis du allerede har en ladeboks installeret, eller ønsker at købe en ladeboks fra os, så kan vi give dig mulighed for refusion. Vi udbyder en række ladere, der giver dig mulighed for at få refusion fra du begynder at anvende dem, ellers er her en liste over ladere, som er kompatible med vores setup. Hvis du har én af disse ladere, kan vi hjælpe dig med refusion af elafgiften via abonnement hos os.

Før det er muligt at kunne modtage refusion, skal boksen havde en intern kW-måler. Dette skal IKKE være en MID godkendt måler, men bare en typegodkendt måler. Måleren bruges for at kunne holde styr på, hvor meget I lader.

For at det også er muligt at betale beløbet tilbage til dig med det samme, skal ladeboksen være forbundet med internettet. Det gør, at vi kan fjernaflæse laderen efter endt ladning. Er det ikke muligt at have laderen forbundet til internettet, skal du tage kontakt til os, så vi kan finde en anden løsning.

Refusionen fra SKAT kommer igennem dit strømforbrug på ladeboksen. Her aflæses forbruget på laderen, og du bliver afregnet det gældende forbrug løbende.

For at der kan gives refusion på afgiften, skal der indgås en serviceaftale på ladeboksen. Her er der to muligheder, enten ombytteservice eller on-site.
Med en on-site serviceaftale på ladeboksen tilbyder vi, at der kommer en servicetekniker ud og skifter komponenterne ved eventuelle nedbrud. Denne serviceaftale er lavet sammen med vores samarbejdspartner, hvor de har en reaktionstid på én arbejdsdag. Servicen udføres af en landsdækkende ekspert i ladebokse.

For at vi kan lave en aftale om refusion, er der følgende krav som skal være overholdt:

  • El- og ladeboksinstallation skal være udført af en autoriseret elinstallatør
  • Ladeboksen skal være af følgende mærker (se liste her), og den skal være fuldt funktionsdygtig
  • Der gives refusion af elafgift fra aftalens start (ikke bagudrettet), og når alle krav der er opgjort her er opfyldt
  • Betaler du ikke fuld afgift af din strøm, f.eks. på grund af solceller, varmepumper e.l., kan du ikke modtage refusion af elafgift jf. regler fra SKAT
  • Service dækker alene ladeboksen - ikke selve elinstallationen. Sker der en fejl i elinstallationen, opkræves dette særskilt efter gældende priser

Der betales et månedligt abonnement for service, og refusionen af elafgift gives fra det tidspunkt, aftalen træder i kraft. Dette kan til enhver tid opsiges med løbende måned.

 

Hvad koster det at være med i aftalen?

Abonnementet udgør kr. 79,- pr. måned, pr. lader

Efterfølgende lader koster 79,- pr. måned.
Oprettelse, inkl. konfiguration af online aflæsning, er gratis.
Betaling af abonnement og tilbagebetaling af refusion/elafgift sker via monta.app som er vores samarbejdspartner.

Refusionen af elafgift er på (1,12 kr./kWh).

Kurven er tom