Gennemtestede produkter Hurtig levering Faguddannet support Vagtordning Har du brug for hjælp så giv os et ring: Tlf. 71747173

Opsætning af Webasto lader i Monta

I denne guide lærer du, hvordan du kan sætte din lader fra Webasto op, så den er klar til at kunne integrere med Montas app, og du kan få udbytte af alle Montas funktioner 🔋

Før du går i gang, skal du installere Montas app på din mobil.

Appen kan findes her: 

Android App
iOS App (iPhone)

Når du har fuldført alle trinnene i denne guide, og har sat din lader op i Monta, skal du huske at tilmelde dig vores refusionsordning. Du finder linket sidst i guiden, så du hurtigt og nemt kan gå videre til at tilføje refusionen.

Hvis du ikke har sat din Webasto lader op endnu, så se vores guide her. Det er nødvendigt at lave en konfiguration af din lader, inden du starter processen med at sætte op i Monta, så det skal du gøre inden du går videre med denne guide.

Trin 1: Start med at klikke på "Ladere" i navigationsmenuen i bunden af appen, og tryk derefter på "Tilføj ladestanderen".

 

 

Trin 2: Vælg Webasto fra listen, og vælg modellen

 

Monta forsøger her at foreslå hvilken ladeeffekt og forbindelsestype der er bedst for dig. Hvis dette ikke er korrekt, så kan du opdatere det her.

 

Trin 3: Navngiv din ladestander og indtast din lokation

 

Trin 4: Juster laderindstillingerne

Det er her du kan bestemme, hvordan du vil have at din lader skal arbejde sammen med Monta.

For at lære mere om SmartCharge-funktionen, så kan du klikke her. Du kan også vælge en hvilken som helst opsætning her, så du kan fortsætte med integrationsprocessen. Du kan altid ændre dine præferencer senere hen.

 

 

Trin 5: Klik på "Forbind med Monta nu"

 
 

Trin 6: Indtast din ladestanders serienummer her, og klik på "Done, what's next?"

 
 

Trin 7: Sæt nedenstående link i feltet (ws://ocpp.monta.app/), og tryk på "Check connection"

 

 

Trin 8: Nu skal du vente på, at Monta verificerer forbindelsen

Vent venligst indtil tallet rammer de 100 %.

Trin 9: Perfekt! Du er nu forbundet til Monta!

Tillykke! Du har nu forbundet din ladestander med Monta, og kan begynde at bruge appen.

Hvis du vil lære mere om Montas AutoCharging mulighed, hvor du kan lade automatisk uden at skulle ind i Monta hver gang, så klik her for at læse mere.
 

Trin 10: Nu din lader er sat op i Monta, skal du videre til at tilføje din refusionsaftale - klik her for at gå videre til vores guide, den er hurtig og nem!

Kurven er tom

The Charger bliver en del af Norlys fra 1 marts.