Gennemtestede produkter Hurtig levering Faguddannet support Vagtordning Har du brug for hjælp så giv os et ring: Tlf. 71747173

Opsætning af Wallbox lader i Monta

I denne guide lærer du, hvordan du kan sætte din lader fra Wallbox op i Montas app, så du kan få udbytte af alle Montas funktioner 🔋

Før du går i gang, skal du installere Montas app på din mobil.

Appen kan findes her: 

Android App
iOS App (iPhone)

Når du har fuldført alle trinnene i denne guide, og har sat din lader op i Monta, skal du huske at tilmelde dig vores refusionsordning. Du finder linket sidst i guiden, så du hurtigt og nemt kan gå videre til at tilføje refusionen.

 

Når du tilslutter din lader fra Wallbox til Monta, er der nogle få ting du skal overveje.

Først skal du sikre dig, at din ladeboks har en god WiFi-forbindelse. Når laderen er forbundet til WiFi'et skal du genstarte det. For det andet skal du have en stabil Bluetooth-forbindelse på din telefon, da det er påkrævet for at parringen mellem Monta og din lader kan gå igennem. Dette sikrer du ved at være tæt på laderen under parringen. Det er ikke sikkert det virker første gang, men så skal du bare prøve igen - det skal nok virke til sidst.

Trin 1: Start med at klikke på "Ladere" i navigationsmenuen i bunden af appen, og tryk derefter på "Tilføj ladestanderen".

 

 

Trin 2: Vælg Wallbox fra listen, og vælg modellen

 

 

Monta forsøger her at foreslå hvilken ladeeffekt og forbindelsestype der er bedst for dig. Hvis dette ikke er korrekt, så kan du opdatere det her.

Trin 3: Navngiv din ladestander og indtast din lokation

 

Trin 4: Juster laderindstillingerne

For at lære mere om SmartCharge-funktionen, så kan du klikke her. Du kan også vælge en hvilken som helst opsætning her, så du kan fortsætte med integrationsprocessen. Du kan altid ændre dine præferencer senere hen.

 

 

Trin 5: Klik på "Forbind med Monta nu"

 

 

Trin 6: Integration med Monta

Det sidste led er at integrere din lader med Monta. Dette vil gøre Monta til operatør af din ladestander. Dette betyder, at Monta vil have kontrol over din ladestander, og at du fremadrettet bør bruge Monta når du vil starte eller planlægge ladning af din bil.

Nu skal du bruge dit Wallbox login for at logge ind på din laders side - dette er del af integrationen for succesfuldt at parre din lader med Monta.

 

 

Trin 6.a: Vælg din lader

 

 

6. b.: Bekræft parring ved at trykke på "Yes, pair charge point"

 

 

6. c.: Verificering

Her verificeres din forbindelse til Monta. Vent venligst indtil processen er 100 % gennemført.

 

 

6. d.: Perfekt! Du er nu forbundet til Monta!

Når verificeringen er på 100%, har du fået integreret din lader med Monta - tillykke! 🙌

 

Trin 7: Fejlslagen verificering

Hvis verificeringen med Wallbox fejler, så er det enten fordi laderen ikke har en god internetforbindelse, eller fordi den mangler en stabil Bluetooth-forbindelse mellem telefonen og laderen. Dette kan løses ved at sikre de rigtige indstillinger for dit WiFi på laderen. Den bedste måde at gøre dette er via Wallbox appen: Gå til Settings > Advanced Options > Reboot.

Når du har sikret dig, at din lader har en stabil internetforbindelse, så er næste skridt at sikre sig, at du har en stabil Bluetooth-forbindelse. Dette gør du ved at være fysisk tæt på boksen ved parringsprocessen.

Det kan godt være du skal gøre dette nogle gange, men det skal nok virke!

Hvis verificeringen stadig slår fejl efter adskillige forsøg, så skal du logge ind på Wallbox appen og sætte OCPP-forbindelsen til. Det gør du som følger:

7. a.: Klik på indstillingerne i det øvre højre hjørne (tandhjulet)

7. b.: Klik på "OCPP"

 

7. c.: Slå OCPP-forbindelsen til og udfyld detaljerne

URL: wss://ocpp.monta.app
Charge point identity: Serienummeret på din lader
Password: 1

Kryds feltet "Terms & Conditions" af og tryk derefter på "Save".

 

Efter du har færdiggjort denne proces, så prøv at integrer din lader igen gennem Monta app.

 

Trin 8: Nu din lader er sat op i Monta, skal du videre til at tilføje din refusionsaftale - klik her for at gå videre til vores guide, den er hurtig og nem!

Kurven er tom