Gennemtestede produkter Hurtig levering Faguddannet support Vagtordning Har du brug for hjælp så giv os et ring: Tlf. 71747173

Opsætning af Schneider lader i Monta

I denne guide lærer du, hvordan du kan sætte din lader fra Schneider op til og i Montas app, så du kan få udbytte af alle Montas funktioner 🔋

Før du går i gang, skal du installere Montas app på din mobil.

Appen kan findes her: 

Android App
iOS App (iPhone)

Når du har fuldført alle trinnene i denne guide, og har sat din lader op i Monta, skal du huske at tilmelde dig vores refusionsordning. Du finder linket sidst i guiden, så du hurtigt og nemt kan gå videre til at tilføje refusionen.

Har du ikke sat din Schneider lader op inden du går i gang med denne guide, så skal du gøre det først. Find vores guide her, så kan du fortsætte med denne guide bagefter.

Trin 1: Start med at klikke på "Ladere" i navigationsmenuen i bunden af appen, og tryk derefter på "Tilføj ladestanderen".

 


 

Trin 2: Vælg Schneider fra listen, og vælg modellen

Monta forsøger her at foreslå hvilken ladeeffekt og forbindelsestype der er bedst for dig. Hvis dette ikke er korrekt, så kan du opdatere det her.

Trin 3: Navngiv din ladestander og indtast din lokation

 


 

Trin 4: Juster laderindstillingerne

For at lære mere om SmartCharge-funktionen, så kan du klikke her. Du kan også vælge en hvilken som helst opsætning her, så du kan fortsætte med integrationsprocessen. Du kan altid ændre dine præferencer senere hen.

 

 

Trin 5: Klik på "Forbind med Monta nu"

 

Trin 6: Indtast her dit serienummer fra dit ladepunkt, og tryk så på "Done, what's next?"

Serienummeret er skrevet på din ladeboks.

 

Trin 7: Fortsæt med OCCP Integrationen og tryk på "Check Connection"

 

Trin 8: Vent indtil forbindelsen er verificeret

Tillykke! Du har nu forbundet din Schneider ladestander til Monta!

 

Trin 9: Nu din lader er sat op i Monta, skal du videre til at tilføje din refusionsaftale - klik her for at gå videre til vores guide, den er hurtig og nem!

Kurven er tom

The Charger bliver en del af Norlys fra 1 marts.