Gennemtestede produkter Hurtig levering Faguddannet support Vagtordning Har du brug for hjælp så giv os et ring: Tlf. 71747173

Opsætning af Charge Amps lader til Monta

I denne guide lærer du, hvordan du kan sætte din lader fra Charge Amps op til at kunne integreres med Montas app 🔋

 

Trin 1: Kontakt Charge Amps

For at kunne sætte din Charge Amps lader op i Monta, er du nødt til at tage nogle få ekstra skridt før installationen af Montas app. Først skal du sikre dig, at din integration er skiftet til OCPP.

 

Hvorfor er det vigtigt at skifte til OCPP?

Som standardindstilling bruger Charge Amps' ladere en API protokol. Hos Monta har de derimod besluttet, at de fremadrettet ikke vil støtte en API-baseret integration af Charge Amps enheder. I stedet skal alle Charge Amps enheder bruge OCPP-protokollen for at forbinde til Monta. Denne beslutning er besluttet på baggrund af Montas egne erfaringer, hvor en OCPP-baseret forbindelse giver en bedre ladeoplevelse.

Foruden en bedre ladeoplevelse, så vil brug af en OCPP-forbindelse også gøre det muligt for dig at gemme og opbevare din ladehistorik hos Monta. Dette giver dig mange fordele som forbruger. Med en ladehistorik kan Monta meget bedre hjælpe dig med at identificere og løse eventuelle problemer, som du vil kunne opleve under din ladning. Du kan også drage fordel af Montas statistikker og prognoser, så du kan blive mere velinformeret om dine vaner og behov som bruger af en elbil.

 

For at skifte din lader til at bruge OCPP-protokol har du brug for at sende en email til Charge Amps support, og bede dem om at indstille dine ladere til Montas OCPP url: wss://ocpp.monta.app/

 

Når du har modtaget et svar fra Charge Amps om, at dine ladere er blevet indstillet til Monta, kan du fortsætte med integrationsprocessen.


Trin 2: Sæt RFID lås til

Det næste skridt er at gå til Charge Amps hjemmeside og sikre dig, at RFID LOCK er aktiveret. 

 

Her er hvad du skal gøre:

a. Log på https://my.charge.space/userapp/#/login

b. Gå til startsiden

c. Lokalisér den lader som du prøver på at integrere

d. Her burde der være en knap der hedder "RFID Lock"

e. Denne knap burde være på "ON" og farvet grøn

Meget vigtigt!

For at du kan lade din bil, er du nødt til at have RFID lock sat til "ON" hele tiden. Det er nødvendigt, hvis OCPP-protokollen skal virke, hvilket er forbindelsen mellem din lader og Monta. Når du har RFID-låsen på og prøver at lade din bil, virker appen som nøglen, der oplåser din lader og tillader, at du kan begynde ladningen.

 

For at fortsætte opsætningen af din lader i Montas app, så klik her og læs vores guide til den del.

Kurven er tom

The Charger bliver en del af Norlys fra 1 marts.