Gennemtestede produkter Hurtig levering Faguddannet support Vagtordning Har du brug for hjælp så giv os et ring: Tlf. 71747173

Opsætning af ABB lader til Monta

Trin 1: Download iOS eller Android appen på din telefon

iOS App / Android App

Bemærk: Du skal være inden for 3 meter af din enhed for at kunne ændre OCPP-udbyderen. 

 

Trin 2: Login med følgende brugeroplysninger:

E-mail: info@monta.app

Kodeord: MontaABB2022

 

ABB opsætning i Monta

 

Step 3: Forbind enheden

Når du er logget ind, vil du få brug for at forbinde til enheden. Klik her på "Connect Charger".

 

Opsætning af ABB

 

Trin 4: Indtast pinkode 

Nu burde du se en skærm, hvor du kan vælge blandt forskellige enheder. Tryk nu på den lader du prøver at forbinde til, hvorefter du vil få brug for den pinkode, som kan findes i Charger Sync applikationen under "Me > My Device" sektionen, som er lokaliseret i bunden af skærmen.

 

ABB Installation
 

Trin 5: Tjek forbindelsen til netværket

Når parringen er overstået, er det nødvendigt at tjekke om enheden er ordentligt forbundet til netværket. Det kan du tjekke ved at klikke på knappen hvor der står "Charger Link", under "Configuration".

 

ABB Installation
 

Trin 6: Verificer enhedens forbindelse

Sikr dig her, at enheden er forbundet til et LAN eller Wi-Fi netværk, og gå så tilbage til hovedmenuen.

 

ABB Installation
 

Trin 7: Gå til OCPP serveren

I hovedmenuen skal du nu fortsætte til OCPP server-sektionen, ved at klikke på knappen under "Configuration".

 

ABB Installation

 

Trin 8: Locally cached server

Når du ankommer til OCPP-sektionen vil du se en tom liste, og over den liste burde du se en tekst der hedder "Locally Cached Server". Nu skal du så trykke på "+" for at gå videre.

 

ABB Installation
 

Trin 9: Vælg Montas OCPP server

Herfra vil du skulle vælge den tekst der hedder https://ocpp.monta.app:443, og klikke på "Download". Herefter burde du tages over til OCPP menuen.

 

ABB Installation
 

Trin 10: Klik på serveren

Når du er kommet til OCPP Server-sitet, burde det ikke længere være tomt. Listen burde have mindst én genstand, der tilsvarer følgende værdi: https://ocpp.monta.app:443. Tryk nu på "Next" for at fortsætte.

 

ABB Installation
 

Trin 11: Tillad External Access

Når du er ankommet til konfigurationsmenuen, kan du få brug for at aktivere "Enable external access", som vist nedenunder. Når dette er gjort, burde du få en lille menu til at poppe op, hvor du kan klikke på "server info". Klik nu på den.

Bemærk: Ved dette trin bør du gemme det serienummer du kan se på skærmen, da det er serienummeret du skal bruge til at registrere din enhed med Monta.

 

ABB Installation

 

Trin 12: Vælg konfiguration

Nu burde der poppe en lille menu op fra bunden, hvor du kan vælge den konfiguration du downloadede tidligere. Klik nu på konfigurationen der hedder: https://ocpp.monta.app:443

 

ABB Installation
 

Trin 13: Klik på "Configure"

Når du har klikket på konfigurationen ovenfor, burde du kunne klikke på "Configure" eller "Ok", og hvis alt går efter planen, burde du kunne se de 3 følgende afkrydsninger (Security Identify | Certificate Upload | Configure Process). Hvis der sker nogle fejl, så gå tilbage til hovedmenuen, og prøv processen igen fra trin 5. Hvis dette ikke virker, så tag et billede af problemet, og send det til os, så vi kan hjælpe dig.

Men hvis alt går efter planen, så burde du nu kunne gå tilbage til hovedmenuen og fortsætte registreringen på Montas app, ved at bruge OCPP udbyderen.

 

ABB Installation
 
Nu er du klar til at sætte din lader op i Montas app. Læs vores guide til det her, så du kan komme godt i gang.
 

Kurven er tom

The Charger bliver en del af Norlys fra 1 marts.