Gennemtestede produkter Hurtig levering Faguddannet support Vagtordning Har du brug for hjælp så giv os et ring: Tlf. 71747173

Opel

Opel er en af de helt store bilproducenter i Europa, og har været på markedet i rigtig mange år. De sidste par år har Opel sat al fokus ind på elektriske biler. De vil være en inspiration for andre bilmærker og være en af frontløberne på elbilmarkedet. Udfasningen af deres benzin- og diesel drevne biler vil gradvist ske, i takt med at der kommer flere og flere bilmodeller, som er eldrevne. Opel fokuserer på hurtig opladning og lang køretid, før der skal oplades.

De forskellige typer af el-opladere til Opels biler kan købes hos os på hjemmesiden thecharger.dk.

Opel og elbilbranchen

Adam Opel grundlagde virksomheden i 1862 i Rüsselheim i Tyskland. Oprindeligt producerede virksomheden symaskiner, derefter cykler og motorcykler. I 1898 begyndte produktionen af biler og lastbiler. I 2019 kom den første elektriske Opel på markedet. Det var deres mest populære bil Opel Corsa, som blev lavet i en elektrisk udgave og hedder Corsa E.

Opel fokuserer meget på elektriske biler, og Opel har en vision om at blive et bilmærke, der udelukkende producerer elbiler i 2028. De har elektriske biler, som kan køre langt på en opladning og som giver meget værdi for pengene.

Opel har planer om at deltage i det kinesiske bilmarked udelukkende med elbiler. De mener, at det fremtidige bilmarked vil bestå af elektriske biler, og derfor vil Opel være et globalt bilmærke, som har elektriske biler i alle forskellige bilkategorier. Opel vil med tiden gøre deres benzin- og diesel drevne biler tilgængelige i elektriske versioner, indtil de benzin- og diesel drevne bliver fuldstændigt udfasede.

Opel – deres første elbil

Opels første elbil, Opel Corsa-e, har samme udseende som Opel Corsaen og er en underholdende bil, som giver en dynamisk kørsel. Bilen kan køres i tre tilstande normal-tilstand, i eco-tilstand eller i sport-tilstand. Disse kan bruges for at opnå længere kørsel på en opladning eller for at forbedre dynamikken i bilen.

Batteriet i bilen er på 50 kWh, og kan på blot 30 minutter oplades til 80 %. Den fulde opladning sker på syv timer og 15 minutter. Batteriet er desuden dækket af en garanti på otte år. Opel-e kan køre ca. 275 km ved blandet kørsel på en fuld opladning, og har en effektivitet på 164 Wh/km. Elbilen har en acceleration fra 0-100 km/t på 8,1 sekunder, og har en topfart på 150 km/t.

Opel Corsa-e er 4060 mm lang, 1765 mm bred, og 1435 mm høj. Den har et bagerumsvolumen på 267 liter. Bilen fås i farverne: hvid, sort, grå, rød, orange og blå.

Elbilen er en hatchback med fem sæder og ISOFIX i to af dem. Der er en 7” skærm med Bluetooth. Udover dette er der aircondition, rat-betjent radio og fartpilot i bilen. Der er højdejustering af førersædet, varme i begge forsæder og tonede ruder. Bilen har også udstyr som baksensor og LED forlygter. Elbilen kan fås med tre udstyrsniveauer: Essentia, First edition og Ultimate.

Opel Corsa-e – første elektriske bil i Rally

Opel producerer verdens første elektriske bil, som deltager i Rally, og den tager udgangspunkt i Opel Corsa-e modellen. Mens det meste på bilen er uændret, gøres totalvægten af bilen mindre for at optimere den for Rallykørsel. Den er desuden mere robust. Der er en ildslukker tilgængelig i bilen, og der er ”quick releases” for taget og hatchback.

Der også lavet ændringer i bremsningen, således at der er optimeret for ræs, og håndbremsen kan bruges i sving, hvor der køres sidelæns. Et specielt lydsystem i elbilen giver en høj lyd, som kan høres i et ræs.

Bilen havde premiere i ADAC Opel e-Rally Cups første runde, hvor Saintéloc Racing team vandt med deres chauffør Laurent Pellier og hans medchauffør Thierry Salva. Der var 13 hold, der deltog i ADAC Opel e-Rally Cup, og alle holdene kørte i bilen.                   

På nettet kan ses videoer af den nye Opel Corsa-e Rally i aktion. Bilen har desuden været med i ”Germany’s Next Top Model”.

Få købt elladeren til din Opel

Opels nye elektriske biler er moderne, robuste og unikke. De kører langt på en opladning og er hurtige at oplade. På vores hjemmeside thecharger.dk kan du få alle typer elbil ladere til din Opel. Det er nemt at navigere på hjemmesiden, og på kort tid har du fundet, netop den lader du har brug for. Få købt opladeren med det samme, oplad derhjemme og spar en masse tid og energi!

Gennemtestede produkter
Hurtig levering
Faguddannet support
Vagtordning

Kurven er tom

The Charger bliver en del af Norlys fra 1 marts.