Gennem testet produkter Hurtig levering Fri fragt over 999,- Gratis support Har du brug for hjælp så giv os et ring: Tlf. 71747173

NRGkick 32A light

Varenr. 20218
DKK 6.999,00

Med NRGkick 32 Amp er din wallbox flyttet ind i opladningskablet. Let at betjene, kombineret med høj ydelse overbeviste allerede tusinder af kunder i hele Europa.
Enheden kommer uden Bluetooth. Derved er der ikke mulighed for fjernaflæsning eller tilslutning til Wifi

På grund af dens fleksibilitet gør NRGkick enhver strømkilde tilgængelig for dit elektriske bil og kan lade op til 22 kW. Den er designet til at give dig ubegrænset fleksibilitet, hvor adaptorsæt gør den nem at sætte til alle steder. Om du har 16 amp eller bare et almindelig 230 udtag, så sørger laderen selv for at tilpasse sig til den rigtige amp. Derved sikre du ikke at slå sikringen i tavlen.

NRGkick 32A - 22kW
1-3fase
Type 2 og 32A CEE-stik
5m Kabel
RCD (AC, DC + 6mA)
Adapteridentifikation
PE-ledertest

Funktioner:

SIKKERHED:
Integreret RCD, med en integreret fejlstrømsanlæg (AC, DC + 6 mA) sikrer NRGkick et højere driftssikkerhedsniveau sammenlignet med andre opladningsanordninger ved permanent overvågning af fejlstrøm.

JUSTERBAR LADNING:
NRGkick gør det muligt at justere ladestrømmen fleksibelt ved at trykke på en knap. Fem forskellige aktuelle værdier kan vælges og endnu mere, hvis NRGkick styres af en smartphone. På denne måde kan du altid udnytte den maksimale kapacitet for en given stikkontakt, og omvendt kan grænsen for den opladede energi indstilles.

AUTOMATISK ADAPTER IDENTIFIKATION:
Når du bruger NRGkick-adaptere, genkender opladningsenhed automatisk dens anvendelse og begrænser ladestrømmen til adapterens maksimalt tilladte forbrug. Det er således umuligt at indstille en for høj ladestrøm ved en fejl.

SMÅSTE DIMENSIONER:
NRGkick har gjort alt for at nedbringe dimensionerne til et absolut minimum. NRGkick er langt den mest kompakte opladningsenhed på markedet. Ved at anvende moderne letvægtsteknologi har de opnået kompromisløs lader for alle.

OP TIL 22 KW OPPLADNINGSKRAFT:
NRGkick er fuldt tilpasningsdygtig til det eksisterende standardstik af typen CEE- standart. Du kan oplade din elbil selv ved 16 A udtag med en effekt på op til 22 kW. Derfor kan et typisk 22 kWh EV-batteri oplades fuldt ud på 1 time.

TYVERIBESKYTTET OG VANDALBESKYTTELSE: Den automatiske låsemekanisme af type 2 stk beskytter din NRGkick mod tyveri under og efter opladningsprocessen. Derudover giver NRGkick en omfattende beskyttelse mod misbrug omjustering af ladestrømmen fra forbipasserende. Selv hvis en uautoriseret person afbryder den aktuelle strømforsyning og får NRGkick til at genstarte, vil en justering af ladestrømmen kun være mulig for ejeren.

 

 

Gennem testet produkter
Hurtig levering
Fri fragt over 999,-
Gratis support

Kurven er tom