Gennem testet produkter Hurtig levering Fri fragt over 999,- Gratis support Har du brug for hjælp så giv os et ring: Tlf. 71747173

NRGkick

NRGkick – mere end en lader til din elbil

Med NRGkick lader fra Østrig får du en ideel lader til dit hjem såvel som på farten. Din elbil lader er flytbar fra din faste instillation til opladning med kabel.

Når du bruger NRGkick får du en nem og brugervenlig enhed der er kombineret med høj ydeevne, og nye smarte teknologier. Enhederne har allerede overbevist masser af Europærer om, brugen af NRGkick er smart og nem. Her får du uden tillæg, den bedste kvalitet af produktet, NRGkick giver mange ekstra muligheder med masser af Smart Feature.

Med den fleksibilitet NRGkick giver ved at kunne tilsluttes hver eneste udtag der er tilgængelige, giver det stører rækkevide for din elbil. Med mulighed for at kunne trække helt op til 22 kW på opladning, giver NRGkick dig magt, nemlig magt til selv at vælge.
Enheden er designet til at give dig ubegrænset fleksibilitet over alt når du skal lade.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

SIKKERHED: INTEGRERET FEJLSTRØM BESKYTTELSE

Med det indbyggede AC / DC følsomme fejlstrømsrelæ beskytter mekanismen mod fejlstrømninger samt AC resterende strømme (AC, DC + 6 mA), hvor det tilgængelige fejlstrømsrelæ overvåger den lekage der kan komme. Dette giver NRGkick højere driftssikkerhed end andre enheder på markedet.

 

JUSTERBAR LADESTRØM

Med NRGkick du kan indstille ladestrømmen ved at trykke på en knap og derved fleksibelt indstille ladeenheden til den ønsked spænding. Fem forskellige værdier er tilgængelige for dig så du altid har den maximale lademulighed. Hvis du styrer din NRGkick via din Smartphone, er selv en løbende justering en mulighed. På denne måde, kan du bruge ethvert given strømudtag i sin fulde effektivitet uden at skulle havde flere lader med.

 

UNIVERSAL MOBILE LADESTATION

NRGkick lader din bil med den bedst mulig strøm til opladning i enhver husholdnings stikkontakt. Elektrisk strøm er der næsten overalt, NRGkick gør den til rådighed for dig og din el-bil.

 

BLUETOOTH-FORBINDELSE

NRGkick kan kommunikere via Bluetooth LE (Low Energy) med en Smartphone. NRGkick Appen indeholder funktioner som fjernbetjening, fase overvågning, energi og omkostninger visning, samt en fastlåsning ladningen af apparatet.

 

3-FASE BELASTNING

For en rimelig ladetid, er det af afgørende betydning, at alle tre faser 400V trefaset strøm bruges på nettet. NRGkick opfylder disse 3-fase kapacitet og kan således accelerere i forhold til 1-faset opladning enheder, opladningstid op til 3 gange så hurtig som en almindelig mormor-lader.

Men kan dit udtag ikke klare mere end 1 face, så skal du ikke skifte over til en anden lader, alt dette klares nemt med adaptor til din elbillader.

 

AUTOMATISK ADAPTER AFSLØRING

I tilfælde af at du skal bruge en adaptor, så har NRGkick adaptere, sammen med mobil oplader enheden, en automatisk registrere som bruger og begrænset for endnu mere komfort og sikkerhed ladestrøm til den maksimalt tilladte spænding af adapteren.
Det er således udelukket, at et uheld med for høj ladestrøm er indstillet er muligt.
Gennem testet produkter
Hurtig levering
Fri fragt over 999,-
Gratis support

Kurven er tom