Gennemtestede produkter Hurtig levering Faguddannet support Vagtordning Har du brug for hjælp så giv os et ring: Tlf. 71747173

Montas Auto Charging funktioner

Brug de to smarte funktioner: Auto Start og Auto SmartCharge

I denne guide lærer du hvordan du kan sætte dig op til "plug and charge" funktionen i Montas app, så du kan starte en ladning uden at logge ind i Monta! 🚗🔌
 
Når du sætter din bil til "privat adgang" (så den ikke er synlig for andre elbilsejere), så er der to "Auto Charging"-funktioner du kan bruge - Auto Start og Auto SmartCharge. Begge af disse funktioner er designet til, at du kan starte med at lade, så snart du sætter dit kabel til, uden at skulle logge ind i appen.
 
Bemærk, at begge funktioner kun kan bruges, når din lader er sat til Privat (og ikke Offentlig).
 
Denne funktion er en "plug and play" indstilling - sæt dit kabel i din bil, og start med at lade med det samme, eller efter et planlagt tidspunkt, som du kan opsætte i dine SmartCharge præferencer. Bare følg guiden, og så behøver du ikke bruge appen så ofte.

1. Start med at klikke på "Ladere" i navigationsmenuen i bunden af appen, og tryk så på det orange tandhjul, som du kan se nedenunder (⚙️)

Auto Charging funktion

2. Nu burde du komme ind til din ladestanders indstillinger, og så skal du vælge "Adgangsindstillinger"

Auto charging

3. Tryk her på "Privat" for at tilgå mulighederne med Auto Charging

Auto Charging

I følgende menu for "Privat" vil du se to aktiveringsbokse, én for "SmartCharge", én for "Auto start".

Auto Charging

4. Auto Start

For at starte din ladning automatisk hver gang du sætter dit ladekabel i din bil, skal du sikre dig, at "Aktiver SmartCharge" ikke er aktiveret.

Swipe aktiveringsboksen for "Aktiver Auto start", som du kan se det i nedenstående billede.

Auto Charging

 

Du kan også sætte Auto SmartCharge op, som vist nedenfor.

5. Auto SmartCharge

Denne "plug and play" funktion betyder, at når du sætter dit ladekabel ind i din bil, så vil den automatisk starte med at lade på et fastsat tidspunkt, hvor det bedst passer til dine behov. Ladningens start vil være planlagt efter de prioriteter, der er opsat i dine SmartCharge præferencer. Dem kan du læse mere om her.

Så snart dine SmartCharge præferencer er valgt, vil du have brug for at færdiggøre opsætningen:

I "Privat"-menuen så du to aktiveringsbokse, som vist nedenunder.

Auto Charging

5.a. Vælg "Aktiver SmartCharge"

For at planlægge en ladning med det samme og hver gang du sætter dit ladekabel i din bil, så skal du sikre dig, at "Aktiver SmartCharge" er sat til, ligesom i nedenstående billede.

Auto Charging

5.b. Swipe aktiveringsboksen for "Aktiver Auto SmartCharge" til at være på

Her skal du sætte den anden aktiveringsboks til, sådan at begge er sat til at være aktive. Det kan du se repræsenteret i nedenstående billede.

Auto Charging

Hvis  Auto Start eller en SmartCharge funktion ikke er sat til, vil du have brug for manuelt at åbne Monta App for at sætte din ladning i gang.

Hvis du har fulgt trinnene i denne guide, vil du nu kunne starte en ladning af din elbil så nemt som muligt, og derfor få den bedst mulige oplevelse! 🔋

Kurven er tom

The Charger bliver en del af Norlys fra 1 marts.