Gennemtestede produkter Hurtig levering Fri fragt over 999,- Gratis support Har du brug for hjælp så giv os et ring: Tlf. 71747173

Mini

Den ikoniske MINI har eksisteret siden 1959, og mærket er i dag en del af BMW, men det kører primært som sin egen afdeling. Den smarte lille 2-dørs bil har været populær til især bykørsel, da den kommer nemt rundt og ikke fylder meget, når den skal parkeres. Det er smart i storbyer, hvor pladsen er trang.

Den flotte MINI Cooper SE er indtil videre den eneste fuldt elektriske bil fra firmaet, men du kan selvfølgelig få el-billader til den og deres hybrid-biler her på thecharger.dk. Vi har et stort udvalg til alle elektriske modeller fra MINI.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

MINI og elbilbranchen

MINIs nyeste skud på stammen er den elektriske model, MINI Cooper SE. Denne model blev først snakket om i 2017. I 2020 kom den endelig på markedet, og med den kom der en laber lille el-bil på vejene, hele verden over.

Er man ikke helt klar til en ren el-bil, så findes der heldigvis også MINI Countryman Plug-In Hybrid, som kombinerer det nye og det gamle, så man kan vænne sig til overgangen.

Cooper SE udlader ingen CO2, mens Countryman udleder noget mindre end en traditionel motor, så begge er et godt skridt i en miljøvenlig retning, både for MINI og for dig som forbruger. Valget af en el-bil eller hybrid er derfor et godt sted at starte, når det kommer til at passe på miljøet.

MINI - deres første elbil

MINI Cooper SE er lille, men man skal ikke skue bilen på størrelsen, da den seje el-bil kan køre hele 225-234 km på en opladning. Den kan desuden gå fra 0-100 km/t på blot 7,3 sekunder, så farten er i hvert fald ikke et problem. Når den lader mest effektivt, kan den nå 80% opladning på kun 35 minutter, så selv på lange ture, bliver man ikke forsinket.

Det er også muligt at lade bilen ved eget hjem, så den for eksempel kan lade natten over. Her er det vigtigt, at du har det rigtige stik og den rigtige el-biloplader. Her på siden finder du nemt en oplader, til lige den model du ejer, så du kan oplade, hvor og når det passer dig.

MINI

MINI Cooper SE har, som alle andre biler, sine fordele og ulemper, men i forhold til andre el-biler, så er den smart på grund af sin størrelse. Den er som sagt rigtig god til bykørsel, fordi den fylder mindre på vejen og på parkeringspladsen. Der kan desuden tilvælges en del ekstraudstyr, så du kan tilpasse bilen til dine behov og din stil.

Tag et kig på vores store udvalg af el-billadere til alle MINIs modeller

Det skal være nemt at skifte til el-bil. Vi går ind for, at det miljørigtige valg også skal være det nemme valg. Derfor kan du ved thecharger.dk selvfølgelig altid finde alt inden for el-billadere til lige den model, som du ejer.

Er du I tvivl om, hvilken du skal vælge, så kan du altid kontakte os for rådgivning.

Tag et kig på udvalget, og køb din el-billader her i dag!

Gennemtestede produkter
Hurtig levering
Fri fragt over 999,-
Gratis support

Kurven er tom