Gennemtestede produkter Hurtig levering Faguddannet support Vagtordning Har du brug for hjælp så giv os et ring: Tlf. 71747173

MG

MG cars er en af de nye spillere på elbilsmarkedet i Danmark. Med deres innovative design og moderne teknologi, er bilmærket MG det første kinesiske bilmærke på det danske marked. MG biler har gode køreegenskaber, er rummelige og er prismæssigt konkurrencedygtige på det danske marked. MG leverer kun elektriske biler til det europæiske marked. Alle modellerne fra dette topmoderne bilmærke er veludstyrede og digitaliserede.
Elbil-laderne til MGs elbiler og hybridbiler kan i øvrigt købes hos thecharger.dk

MG og elbilbranchen

MG har eksisteret siden 1924 og blev grundlagt af Cecil Kimber. I 2006 blev MG opkøbt af deres nuværende moderselskab Shanghai Automobile Industry Corporation (SAIC) Motors, der er den syvende største bilproducent på verdensplan. SAIC Motors er den største bilproducent i Kina, og på årlig basis bygger de syv millioner biler. Efter at have indtaget det kinesiske marked vil SAIC Motors udvide og indtage resten af verden med deres bilmærke MG.

MGs første elbil (MG ZS EV) kom på markedet i 2019, og siden da er der kommet yderligere to modeller. Ud over dette har de allerede flere elbiler på vej. MG fokuserer på at være moderne, og appellerer til mellemklassen i Danmark. Deres biler er rummelige og er konkurrencedygtige på det danske marked i forhold til priser, design og udstyr.

MG – deres første elbil

MGs første elbil MG ZS EV kan købes på deres hjemmeside, og MG har butikker i Roskilde, Valby, Viby og Odense. Bilen er tryg at køre i med adaptiv fartpilot (ACC), som sørger for at overvåge vejen og aktiv nødbremsning (AEB), som slår ind når hastigheden er under 20 km/t. Desuden har den vognbaneassistent (LKA), hvilken hjælper med bilen er korrekt placeret i vognbanen.

Bilen kan køre ca. 263 km når det vandkølede, 44,5 kWh lithium-batteri er fuldt opladt. På blot 40 minutter er batteriet 80 % opladt. Der er elektronisk parkeringsbremse, nøglefri betjening og en start/sluk knap i bilen. Rattet er et læderrat med syninger og aircondition er med lugt- og forureningsfilter. Der er touchskærm, DAB+, navigation, Apple Carplay, Android Auto, MP3, Bluetooth og tre USB-porte I bilen.

Fra 0-50 km/t går bilen på 3,1 sekunder og fra 0-100 km/t går bilen på 8,2 sekunder. Den maksimale hastighed er 140 km/t, den maksimale motorydelse 105 kW og det maksimale motoromdrejningsmoment 353 nm.

Dimensionerne på MG ZS EV er:

  • Længde: 4314 mm
  • Højde: 1644 mm
  • Bredde: 1809 mm
  • Bagagerumsvolumen: 448 l

Bilen kommer i to udgaver, Comfort og Luxury. Begge udgaver fås i farverne Dover White, Pebble Black (metallic), Regal Blue (metallic), Diamond Red (metallic) og Aqua Cyan (metallic)

Comfort og luxury modellerne

Prismæssigt er Luxury modellen en del dyrere end Comfort modellen. Luxury modellen har udover hvad Comfort modellen har, regnsensor, Blind vinkel assistent (BSM), Advarsel mod bagfrakommende trafik (RTA) og Advarsel ved vejbaneskift (LCW). I forhold til parkering har begge modeller parkeringssensor bagved, mens Luxury modellen også har bakkamera med dynamisk guideline.

Begge modeller har bagagerumslamper, krom dørhåndtag og aircondition med lugt- og forureningsfilter, mens kun Luxury modellen har Panorama el-soltag. Sæderne på Comfort er stofindtræk, mens det er kunstlæder på Luxury modellen. Der er desuden varme i forsæderne i Luxury modellen.

Hvis man kigger nærmere på infotainment, har Comfort modellen fire højtalere og Luxury modellen seks. Luxury modellen har derudover 3D-lydeffekt.

Begge varianter har blinklys og varme i sidespejlene, som i øvrigt også er elektrisk justerbare. Det er dog kun Luxury varianten, der har el-foldbare sidespejle.

På Comfort varianten sidder der 205/60 R16 med 16” alufælge og på Luxury modellen 215/60 R17 med 17” ”Torenmolen” tofarvede fælge. Til begge varianter medfølger et nød-repereringskit, hvis et dæk punkterer på bilen.

Find opladeren til din MG

Er du en af dem, der har en MG, er det måske tid til at investere i en effektiv eller ny lader, således at du kan oplade bilen hjemmefra – hurtigt og nemt. På denne måde kan du spare tid og besvær, og det gør det generelt til en bedre oplevelse med el-bilen. Her hos TheCharger kan du finde præcis den oplader til din el-bil som du mangler. Spar tid og besvær i fremtiden ved at købe en el-lader til hjemmebrug med det samme!

Gennemtestede produkter
Hurtig levering
Faguddannet support
Vagtordning

Kurven er tom

The Charger bliver en del af Norlys fra 1 marts.