Gennemtestede produkter Hurtig levering Faguddannet support Vagtordning Har du brug for hjælp så giv os et ring: Tlf. 71747173

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz er kendt for at lave lækre biler til alle fra børnefamilier til rigmanden. Deres luksuriøse design har gjort, at de altid er et populært og sikkert valg. Med EQC er de nu kommet ind på markedet for el-biler. Det innovative brand er selvfølgelig med på den smarte og miljøvenlige bølge, og der er flere nye modeller på vej.

Er du til EQA eller EQS så har vi den rigtige ladeløsning med mulighed for refusion.

Her på siden kan du selvfølgelig finde et stort udvalg af el-billadere til Mercedes-Benz’ el- og hybridbiler.

Mercedes-Benz og elbilbranchen

Mercedes-Benz er godt med, når det kommer til el-biler. Deres første bud på en el-bil blev først vist frem i 2016. Den lækre EQC, som deres første el-bil hedder, blev afsløret i 2018, og den kunne købes fra 2019, så de har efterhånden været med i gamet nogle år. Der er kommet flere nye modeller siden, og nogle af dem har plads til hele 7-8 passagerer, så selv den store familie kan køre miljøvenligt i stil.

Mercedes-Benz går meget op i, at de arbejder mod en CO2-neutral nybilsflåde, så hurtigt som muligt. Det er selvfølgelig en proces, men en som de tager meget alvorligt.

Deres el-biler lader i øvrigt hurtigt og med en af de smarte el-billadere fra siden her, så er din ladning endnu mere fleksibel, da du ikke behøver at finde en ladestation.

El-biler er stærkt på vej frem, men Mercedes-Benz har også lanceret en bred vifte af hybrid-biler, som kan være en smart overgangsbil.

Mercedes-Benz - deres første elbil

Den første model var EQC, og den er stadigvæk en vild bil. Den kan køre 374-417 km udelukkende på strøm. En almindelig opladningstid på en hurtigladestation er kun 40 minutter, så man kan altid komme hurtigt videre. Er man ikke ved en station til opladning, så er det smart, at man altid har sin egen el-billader med på tur.

Den hurtige bil kan komme fra 0-100 km/t på bare 5,1 sekunder, og den har et stabilt højvoltsbatteri.

Strømforbruget er 22,3-25 kWh/100km, og den udelader 0 gram CO2/km, så den er virkelig miljøvenlig sammenlignet med biler, der kører på benzin og diesel. EQC er altså stadig en el-bil som siger sparto.

Mercedes-Benz - el-bil i Danmark

Der er endnu ikke så mange el-bil i Danmark som i for eksempel Norge, men vi er alligevel godt på vej. I takt med at der kommer flere el-biler på de danske veje, så kommer der også flere ladestationer, og det er jo rigtigt smart. Det er dog også her, at det er smart med egen lader - især indtil der kommer flere stationer i landet. Med egen el-billader, så kan man være med på den miljørigtige bølge - lige fra starten.

Se vores store udvalg af ladere til alle Mercedes-Benz’ modeller

Her hos thecharger.dk kan du finde alt inden for el-billadere til EQC, men også til Mercedes-Benz’ andre modeller, og udvalget opdateres selvfølgelig løbende, så får du en ny bil, så kan vi også hjælpe med det. Det er nemt at navigere på siden, men er du i tvivl om, hvilken du skal købe, så er du altid velkommen til at ringe til os, og få et godt råd.

Tag et kig på vores udvalg, og køb din el-billader her i dag.

Gennemtestede produkter
Hurtig levering
Faguddannet support
Vagtordning

Kurven er tom

The Charger bliver en del af Norlys fra 1 marts.