Gennemtestede produkter Hurtig levering Faguddannet support Vagtordning Har du brug for hjælp så giv os et ring: Tlf. 71747173

Maxus

Elbilproducenten Maxus er et datterselskab til den store bilproducent SAIC (Shanghai Automobile Industry Corporation), der kan prale med årligt at producere 7 millioner biler.
Det betyder, at dette er Kinas største bilproducent. Derudover er det desuden den 7. største bilproducent i verden. Maxus kom til Norge allerede i 2018, hvor bilen blandt andet blev brugt til hjemmelevering fra IKEA i Oslo. I Sverige er der tilmed flere firmaer, der tester det kinesiske bilmærke. Nu er mærket også blevet introduceret til Danmark, hvor man regner med stor popularitet.

 

Udfyldte behovet for bedre el varebil

I 2020 kom den første elbil fra Maxus til Danmark. Interesseren for elbiler er steget enormt inden for de seneste år, men der har længe manglet en god el varebil, som ikke havde en begrænset rækkevidde på opladning, og som ikke var for dyr. Men da Maxus i 2020 langerede deres første bil i Danmark, nemlig en Maxus EV80, var der endelig en god el varebil. Maxus kan nemlig tilbyde en el varebil, der er meget billigere, og som har en længere opladningsperiode end de andre el-varebiler, der har været der før Maxus. Steffen Vilstrup, der er rekrutteret som Country Manager for elbilproducenten i Danmark, udtaler, at der er mange varevogne på vejene i Danmark, men at der ikke er mange, der har haft råd til at skifte ud til en el varebil.

 

El-biler betyder systemændring i bilindustrien

Inden for de seneste år har der været en betydelig stigning i antal af elbiler. Man kan med rette sige, at vi er vidne til en systemændring i bilindustrien. Der er allerede flere elbilproducenter, der har introduceret deres produkt til det danske marked, og det antages, at Maxus også har rigtig gode mulighed for at etablere sig i den danske bilindustri. Her gælder det ikke mindst i forhold til industribrug, hvor Maxus EV80 med rette kan bruges af f.eks. håndværkere eller transportfirmaer, men også i forhold til privatbrug, da Maxus også lancerer personbiler på det danske marked. Udskiftningen fra benzin- til elbiler vidner om en rejse samfundet er på, hvor man prøver at finde på løsninger, der ikke belaster miljøet i samme grad, som de konventionelle løsninger har gjort det. Her kan Maxus være med til at hjælpe den danske bilindustri mod en nyere og mere grøn fremtid.

 

Partner med CATL: største producent af batterier

Maxus er som bekendt datterselskab til SAIC, som er Kinas største bilproducent. Disse er yderligere partner til verdens største producent af batterier til elbiler. Denne producent hedder CATL (Contemporary Amperex Technology Ltd), og med dem som elbilproducentens partner, har du en garanti for batteriets fremtidige leveringskapacitet. Det er også en af grundene til, at man regner med at Maxus bliver et stor elbilmærke inden for det danske marked.

 

Her på siden kan du kigge nærmere på de forskellige modeller fra Maxus og læse op på de forskellige specifikationer. Hvis du skal være en del af en grønnere fremtid enten i privat eller erhvervsmæssig sammenhæng, så kan det være, at du skal kigge nærmere på et af produkterne fra den kinesiske elbilproducent Maxus.

Gennemtestede produkter
Hurtig levering
Faguddannet support
Vagtordning

Kurven er tom