Gennem testet produkter Hurtig levering Fri fragt over 999,- Gratis support Har du brug for hjælp så giv os et ring: Tlf. 71747173

Ladestationer - Ladebokse

Står du og har købt ny elbil, hybridbil eller er du i overvejelsen til det, så har vi her samlet en oversigt over de ladebokse vi mener er noget af det bedste der er på markedet lige nu til elbiler. 
Om laderen skal være fast installeret der hjemme eller på arbejde, skal den kunne tages med på ferie? Så får du her en hurtig oversigt over hvad der er af muligheder.

Vi hjælper alt det vi kan med at finde lige precis den rigtige ladeboks til dig, så du bliver godt kørende i din nye elbil. 

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Når du skal ud og invisterer i penge i en ny elbil, om det er hybrid eller ren el, så skal du kigge på dit behov for muligheden for at lade. 
Kan du klare det hele der hjemme eller er der så langt på arbejde, at en lader på jobbet kan hjælpe dig i mål. Med en ladeboks til din elbil er du sikret den frihed der er ved at lade der hjemme, på arbejder eller hos venner og bekendte. 

Der er både fordele og ulemper ved de forskellige lader.
Det kan være at du har brug for at kunne lade flere steder med samme lader, eller du gerne vil havde to lader der hjemme, da både du og din partner skal kunne lade hver jeres bil fra de monterede ladebokse der hjemme.
Når du vælger en fast ladeboks, får du mulighed for nemt at udvide din mulighed til flere lader på samme sikringsgruppe uden du skal være bange for at sikringen spænger inde i tavlen, da bilderne trækker for meget strøm for at blive klar til næste dag. Her er Easee det eneste firma som laver lastbalanceringen så det bliver fordelt elektronisk mellem de rigtige faser med strøm.

Vælger du den transportable løsning så kan du ofte få strøm mange forskellig steder. Her er det nemt lige at sætte det rigtige stik i laderen og så passer den til lige det udtag der er der hvor du kan lade.

 

Gennem testet produkter
Hurtig levering
Fri fragt over 999,-
Gratis support

Kurven er tom