Gennemtestede produkter Hurtig levering Faguddannet support Vagtordning Har du brug for hjælp så giv os et ring: Tlf. 71747173

Ladestander til firma-elbil og god flådestyring af elbilladere

Ændrede skatteregler for firma-elbiler og deres ladestandere

Er du virksomhedsejer der har gået med tanken om at erhverve en elbil til din medarbejder, eller en medarbejder der har tænkt på at overbevise chefen om det samme, så er der gode nyheder til dig. Den gamle lov fra 2015 om beskatning af privatopsatte ladestandere er nemlig blevet erstattet pr. 1. juli, så der ikke længere er beskatning på ladere opsat i privaten. Tidligere skulle man ikke alene betale skat af selve el- eller plugin-hybridbilen, men også af ladestanderen og installationen heraf hos medarbejderen. Denne beskatning er pr. 1. juli ophævet, så der nu kan investeres i en fri elbil til ansatte, uden at skulle betale skat af ladestanderen og installationen heraf. Normalt koster en ladestander med installation op mod 15.000 kr., så der er penge at spare med de nye regler! Foruden ovennævnte er det også bestemt i den nye lov, at den firmabetalte ladestander kan overdrages til medarbejderen skattefrit, hvis el- eller hybridbilen ikke længere stilles frit til rådighed. Her skal der dog have været beskatning af el- eller hybridbilen i en sammenhængende periode på mindst 6 måneder efter den nye lov trådte i kraft (altså, 1. juli 2021).

Brug os, så får du god flådestyring og oversigt

Hvis du nu går og tænker på at anskaffe dig én eller flere elbiler til dine medarbejdere, eller allerede har elbiler, men kunne tænke dig at optimere brugen af dem, så bør du tegne et abonnement med os. Vi er specialister i elbilladere, og har en digital løsning til opladning og flådestyring, så det er nemmere for boligforeninger, kommuner og virksomheder at styre deres egne ladestationer. Ved en oprettelse hos os, kan man få overblikket over den enkelte medarbejders antal opladninger, transaktioner og brug af kWh med mere. Denne data samles af os, og vi gør sådan at det kan ses på en webportal, så det er nemt at administrere og få et overblik.

På den måde sikres I en god flådestyring af elbilerne, så de bruges bedst. Ved at bruge os sikrer du dig også, at der kun betales for den el, der bruges til firma-elbilen. Det sker ved at en medarbejder foretager en opladning, hvorefter beløbet overføres fra virksomheden til medarbejderen, sådan at afstemningen sker med det samme. Med os er det derfor nemt at betale for den strøm dine medarbejdere bruger til at lade firmaelbilen, samtidig med at du kan bevare det fulde overblik over betalinger, forbrug og overførsler - altsammen nemt og behændigt samlet med den digitale løsning vi tilbyder!

Kontakt os i dag for at høre nærmere, så du kan komme med på forsædet til den grønne omstilling.

Kurven er tom