Gennemtestede produkter Hurtig levering Faguddannet support Vagtordning Har du brug for hjælp så giv os et ring: Tlf. 71747173

Ladeløsning for virksomheder

The Chargers ladeløsning for virksomheder, inkl. ladestander, installation, support, administration og afregning af bruger

Med en løsning fra The Charger kan vi hjælpe jer i mål, så det bliver en glæde at køre elbil for alle jeres ansatte.

Med os får I følgende fordele:

  • I ejer selv laderen og får en løsning uden bindinger 
  • Mulighed for at lave forskellige afregningsggrupper til egne biler, medarbejdere og eventuelle gæster 
  • Nem afregning – pengene trækkes direkte efter ladning 
  • Åbent system som kan tilgås af alle gæster 
  • Totalløsning på installation, ladestander, afregning og support 

Vi hjælper jer uanset om der er tale om få biler eller en stor flåde af forskellige biltyper.
The Chargers system kan håndtere alle biltyper, om det er hvidplader, gulplader eller papegøjeplader.

Vi finder løsninger til jer, så I kan få ladeløsninger i firmaet, hos medarbejderen eller på rejsen til den næste kunde.

Det er også vigtigt at have øje for, at der er forskellige typer af medarbejdere, når det drejer sig om at finde ladeløsninger. Der er medarbejdere med firmabiler, private biler, servicebiler og så selvfølgelig gæster hos virksomheden.
Med The Chargers system kan I sætte differencierede priser, alt efter hvem der skal lade på standeren, og derfor målrette prisniveauet. Det vil sige, at I kan få en løsning, hvor gæster betaler én pris, medarbejdere med privat bil betaler en anden pris, og firmaet betaler for medarbejdere med fri bil.

Hos The Charger bruger vi en 100% digital løsning til nem administration af ladestandere. Med os får I det fulde overblik over medarbejderopladning, betalinger og service på ladestanderne. Samtidig undgår i administrationsarbejde ved at lade The Charger klare det. The Chargers styresystem giver firmaet en samlet rapportering, der enkelt kan integreres med firmaets økonomisystem.

Ladning hjemme hos medarbejderne

Vores system er naturligvis indrettet sådan, at medarbejderen kan lade hjemme, hvor der gives refusion af den strøm som er brugt hjemme hos medarbejderen. Dette sker straks efter endt ladning, og der er ingen bilag og administration. Medarbejderen har ligeledes pengene til rådighed med det samme, så der kan betales for udgifterne til strømmen.

Hvilke ladere kan vi bruge?

Vi kan håndtere alle godkendte ladesystemer, såvel som eksisterende og nyetablerede.
Vi har samlet en liste over hvilke ladere vi undersøtter på nuværende tidspunkt.
Hos os er det jer der ejer jeres elbillader. Vi driver og servicerer dem for jer.

Hvordan lader vi på farten?

Aftalen omfatter en attraktiv fleksibel ladeløsning uden for virksomhedens lader på mere end 150.000 ladere i Danmark og Europa, og den aftale er der naturligvis ingen binding på.

Virksomheden kan betale for brugen af disse ladere, ligesom du havde dit gammeldags tankkort.

 

Vil du opleve vores personlige service og lynhurtige support, så kontakt os på tlf. 71747173 eller send os en mail til info@thecharger.dk. Vores montør står klar til at rykke ud når du har brug for det.

Kurven er tom