Gennem testet produkter Hurtig levering Fri fragt over 999,- Gratis support Har du brug for hjælp så giv os et ring: Tlf. 71747173

Ladekabel til stikkontakten - Mormorlader

Vi har samlet alle de lader som fåes med almindelig 230volt stik her.

Ladern er et must til dig som har elbil, da du derved kan lade alle steder, enten på arbejde eller bare oppe i sommerhuset. Selv hvis du er på besøg hos venner, så er det sjovere at kunne holde bilen tæt på huset, og være tanket så du er klar til at køre når besøget er over.

Den kan bruges alle steder hvor der er en stikkontakt. Så hvis det er noget du vil bruge permanent så er det en god ide at få lavet en stikkontakt som får strøm direkte fra din eltavle.

Laderen kan kommer med ved køb af forskellige bilmærker. Ofte er dette et tilkøb du skal gøre ved siden af på stører biler.

Dette sikre at du altid har nem adgang til at lade din bil lige meget hvor du er henne.
Laderne kommer ofte bare med et almindelig stik til stikkontakten der hjemme i form af et 230V DK stik med 3 ben i sort, dette er også kaldt aparatstik. Her er det også muligt at få det med det tyske schuco stik. Som ofte kommer på dine elaparater, enten køleskab eller toster. Her er det to ben i midten og så er det en metalklemme ude i siden. Dette er jordklemmen.
Disse typer er gode til en kort opladning, eller bare en nødladning hvis du er på tur og måske lige mangler lidt energi til bilen.

Skal du havde mere strøm til din lader eller mormolader er der også kabler med CEE stik på. Disse har vi samlet i en kategori der fortæller alt om hvordan disse kan bruges.

Gennem testet produkter
Hurtig levering
Fri fragt over 999,-
Gratis support

Kurven er tom