Gennemtestede produkter Hurtig levering Faguddannet support Vagtordning Har du brug for hjælp så giv os et ring: Tlf. 71747173

Installation af Zaptec Go Lader

Når du har købt en Zaptec Go lader fra TheCharger.dk, får du også hjælp til installationen. Her hjælper vi dig helt i mål med vores faguddannede personale. Det er vigtigt at bemærke, at al installation skal udføres af en autoriseret installatør.

En god start for installatøren er altid at se nedenstående video, så han eller hun har en idé om, hvordan en Zaptec Go lader sættes op helt korrekt.

Har du spørgsmål hertil er du altid velkommen til at ringe til os på tel: 71747173 eller skrive os en mail på: info@thecharger.dk

 

Hvor mange ampere har du til rådighed?

For at du får den bedste effekt af laderen, skal du få din elektriker til at undersøge, hvor mange ampere du har til rådighed på din installation. Dette gøres ved at måle dit forbrug og trække det fra den sikring, der er til din tavle. Denne sikring kan enten sidde i tavlen, eller være lavet ude i forsyningselskabes skab (gravstenen).

Jeg har kun 16 ampere til rådighed? 

Hvis du kun har 16 ampere til rådighed på 3 faser, kan du sagtens bruge en Zaptec Go

Når du indstiller laderen, så giver du den bare besked om, at du kun har 16 ampere til rådighed, og så sørger laderen for, at dette ikke overskrides. Derved opnår du 11kW på 3 faser (lader du kun på 1 fase, giver det kun 3,7KW).

Har du 32 ampere til rådighed, så får du den fulde effekt ud af laderen.

Skal der ikke et type B - AC/DC HPFI relæ i tavlen?

Nej! Du kan nøjes med et type A HPFI relæ, da selve laderen har type B installeret i sig. Dette bliver nulstillet når du trækker stikket ud, i tilfælde af at der skulle komme fejlstrøm.

Type A relæet sikrer installationen frem til laderen. Dette er dog ikke et krav, da produktet er dobbeltisoleret, samt er kablet også.

Derfor kan du nøjes med at installere en 16 amp sikring. Men vi fårslår et kombirelæ type-A på de ampere der er til rådighed. Eller en sikringsgruppe og et HPFI type-A.

 

Kurven er tom

The Charger bliver en del af Norlys fra 1 marts.