Gennemtestede produkter Hurtig levering Fri fragt over 999,- Gratis support Har du brug for hjælp så giv os et ring: Tlf. 71747173

Hyundai

Hyundai er blandt de bilmærker, som har det bredeste udvalg af elektriske biler i Danmark. Brandet lægger stor vægt på teknologi samt nye løsninger og idéer. Derfor kører de også elektrisk med den nye IONIQ-serie. Her hos thecharger.dk finder du et bredt udvalg af el-billadere til alle Hyundais modeller.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Hyundai og elbilbranchen

Hyundai har længe haft både el- og plug-in hybridmodeller i sortimentet. Bilerne udleder enten meget lidt eller ingen Co2 ved kørsel. Brandet arbejder hele tiden på at forbedre sine eksisterende motorer. Lige nu består det danske program af 10 forskellige elbil-modeller.

Hyundai har lanceret sit eget bilmærke til elbilerne. Her producerer brandet under navnet Ioniq Hyundais elbiler. De nye elbiler fra Hyundai bygger på brandets platform E-GMP for elbiler. Den første rene elbil fra Hyundai blev lanceret i begyndelsen af 2021. Det var Ioniq 5.

Elbilerne fra det koreanske mærke bygger på en filosofi om, at kabinenen skal være det mest gennemtænkte rum. Her skal sæderne kunne justeres i alle retninger, og der skal være en praktisk indretning samt trådløs opkobling.

Hyundai - deres første elbil

Ioniq 5 er Hyundais første rene elbil. Kendetegnet ved elbilen er den lynhurtige opladning og stilrene design. Elbilen er som nævn baseret på elbils-platformen E-GMP. Andre og tidligere elbiler fra Hyundai har ellers væres udviklet til også at fungere med forbrændingsmotorer.

Det elektriske system på platformen er hele 800 volt. Derfor kan du med en lynlader på 350 kW lade dit batteri op fra 10 til 80 procent på kun 19 minutter. Omregnet betyder det, at du kan tilføje op til 100 km ekstra rækkevidde på 5 min.

Ioniq 5 har en længde på 464, en bredde på 189 cm. Og en højde på 161 cm. Akselafstanden er tre meter, hvilket giver meget god plads i kabinen.

Vælger du det store batteri til elbilen på 160 kW (218 hk) får du en rækkevidde på til 480 km. Samme udgave kan accelerere fra 0-100 km/t på 5,2 sekunder. Tophastigheden er 185 km/t på begge modeller.

Ioniq 5 må trække på til 1.600 kg med bremser. Det er en væsentlig fordel, fordi der ikke er mange elbiler, der kan matche det. Samtidig er 1.600 kg markant mere end en cykelholder, så du kan roligt sætte dit anhængertræk på denne elbil.

Hyundai vinder hele tre internationale designpriser

Huyndai vandt ved Red Dot Awards i 2020 hele tre priser. Red Dot Awards er en af den mest prestigefyldte designuddelinger i verden. Her vandt Hyundai bl.a. en pris i den eftertragtede kategori Best of the Best med den fremtidige og innovative konceptbil Prophecy. Samtidig er det nye IONIQ-brand inspireret af Prophecy. Hyundai vandt desuden priser med sin brintlastbil ved navn Netune og sit 45 EV-koncept.

Det er ikke første gang, Hyundai forlader Red Dot Design Awards med priser. Tidligere vindere inkluderer også NEXO, IONIQ, KONA, i30, i20 samt i10. Med en elbil fra Hyundai kan du være sikker på at det designmæssige altid er blandt det nyeste af det nyeste.

Se hele vores udvalg af el-billadere til alle Hyundais modeller

Er du den heldige ejer af en Ioniq 5? Har du en elbil fra Hyundai, som mangler en oplader til hjemmet? Gider du heller ikke at løbe tør for strøm, fordi du har glemt at ”tanke op”? Hos thecharger.dk finder du alt inden for el-billadere til Ioniq 5 samt Hyundai elbiler. Tag et kig og køb i dag!

 

Gennemtestede produkter
Hurtig levering
Fri fragt over 999,-
Gratis support

Kurven er tom