Gennemtestede produkter Hurtig levering Faguddannet support Vagtordning Har du brug for hjælp så giv os et ring: Tlf. 71747173

Honda

Hondas planer for elektrificering er ved at komme op i høj fart. Brandet meddeler, at et nyt mål for alle deres europæiske mainstream modeller er, at de også tilbydes som en elektrificeret drivlinje i 2022. Derfor har Honda allerede planlagt 6 nye elektrificerede biler til Europa.

Du finder el-billadere til alle modeller af el- og hybridbiler fra Honda lige her hos thecharger.dk.

Honda og elbilbranchen

Honda e er Hondas første stilfulde og unikke batteridrevne bil. Den baner brandets vej mod en yderst spændende fremtid. Der findes også hybridmodeller hos Honda som CR-V Hybrid samt Jazz og Jazz Crosstar og sportsvognen NXS. Honda har planer om at introducere flere elbiler, og derfor er bilproducenten nået et skridt nærmere sin fremtidsvision.

Fordi interessen for elbiler hele tiden stiger, har det givet Honda mere modighed på både teknik og design. Hondas først elbil, Honda e, er et glimrende eksempel herpå. Den er anderledes bygget end stort set alle andre biler. Samtidig har den mange skærme, et retrodesign og en elmotor, som forvandler den til en charmerende, køreglad og baghjulstrukken vil.

Honda e og Hondas tilgang til deres første elbil, deler folk op i grupper. Der er dem, som vil elske Honda e og teknikken heri. Så er der dem, som hellere vil investere i en lidt mere traditionel bil af udseende. Den tredje gruppe kunne aldrig drømme om at eje en Honda e i deres liv. Når du møder Honda e på vejene, vil du ikke være i tvivl. Det er en charmerende kultbil af hjerte.

Honda - deres første elbil

Den første rene elbil fra Honda er som nemt Honda e. Ofte går japanske Honda andre veje end sine konkurrenter, og derfor satser mærket på den lille bybil som sin første rene elbil. Rækkevidden er kort, men bilen kan hurtigt ladet op. Det er en fem-dørs hatchback i miniklassen. Her er der både plads og sikkerhedsseler til bagage og fire personer. Den fås i en basisudgave med 136 hk samt en Advance udgave med 154 hk. Rækkevidden i forhold til WLTP-normen er 222 km for begge udgaver.

Bilen har lidt mindre power end sine konkurrenter, men den vejer til gengæld også 250 kilo mindre. Dens omdrejningsmoment er på hele 315 Nm. Der kan accelerere fra 0-100 km/t på 8,3 sekunder, og softwaren sørger for ikke at tære på kræfterne, når bilen først er oppe i fart. Topfarten er 145 km/t.

Honda har lanceret en app til Honda e

I dag vil du opleve, at de fleste bilmærker også har sin egen app. Herunder kan du læse mere om, hvilke funktioner, din app bør have. De findes alle i Honda e.

  • Status på opladningen for din elbil
  • Sikkerhed og navigation
  • Klimaanlæg, der er fjernstyret
  • Instrumentbord, som er virtuelt

Vælger du at køre den lille Honda 1, så får du My Honda+ appen. Her kan du lade fra eksternt hold, og regulere klimaet i kabinen, inden du skal ud at køre. Samtidig kan du bruge din smartphone som nøgle til din elbil.

Tag et kig på vores udvalg af el-billadere til alle Hondas modeller

Honda lancerer flere og flere elbiler. Derfor finder du alt indenfor el-billadere til din Honda e og Hondas andre bilmodeller her hos thecharger.dk. Se hele cores udvalg, og køb din el-billader til Honda-modellerne i dag!

 

Gennemtestede produkter
Hurtig levering
Faguddannet support
Vagtordning

Kurven er tom

The Charger bliver en del af Norlys fra 1 marts.