Gennemtestede produkter Hurtig levering Faguddannet support Vagtordning Har du brug for hjælp så giv os et ring: Tlf. 71747173

Ford

Ford har en langsigtet plan om kun at sælge elbiler fra 2030. Her introducerer de i 2021 sin første 100% rene elbil. Nemlig Mustang Mach-E. Den produceres i Tyskland, hvor hele produktionen de næste ti år omlægges til at være eldrevet.
Hos thecharger.dk finder du et diverse udvalg af el-billadere til Ford og alle modeller af el- og hybridbiler herfra.

Ford og elbilbranchen

Ford har en plan om kun at sælge elbiler i Europa fra 2030. Hermed er det slut med diesel, benzin og hybridmotorer fra brandet fra 2030. Fra 2026 kører alle Ford-modeller med hybridmotorer eller el. Og fra 2030 hedder det kun elbiler. Det kommer som følge af, at miljølovgivninger strammes og markedet forventes at tage et stort spring mod elbiler inden 2030.

Ford har en enkel plan for elektrificering. De har ydeevnen, ekspertisen og teknologien til at skabe elbiler med helt unikke egenskaber. De seneste år er Fords program af hybridbiler vokset markant. I dag fås både Puma, Fiesta og Focus modellerne med en Mild Hybrid-motor. Det giver en bedre brændstoføkonomi.

I 2020 var Fords første Plug-in Hybrid Kuga den mest solgte bil i Danmark. I 2021 står Ford klar med sin første 100% elbil. Det er en Mustang Mach-E. Bilen skal bygges i Køln, hvor Ford har investeret mere end seks mia. kr. i den nye fabrik udelukkende til elbiler. Herefter er det planen, at den næste elbil fra Ford først vil komme i 2023.

Ford - deres første elbil

Mustang Mach-E konkurrerer mod f.eks. Tesla Model 3, fordi både teknikken, designet og brugsværdien er det værd. Til gengæld hedder den første 100% elbil fra Ford slet ikke Ford. Topudgaven af den første elbil har firehjulstræk og et batteri på 99 kWh. Rækkevidden er op til 610 km.

Vælger du Mustang Mach-E kan GT-modellen accelerere fra 0-100 km/t på sølle 3,7 sekunder. Hermed er det den bil fra Ford Mustang familien i Europa, som har den hurtigste accelerationsevne. Er du til en bil, som tiltrækker mere opmærksomhed end det sædvanlige, så er Mustang Mach-E måske din nye bil.

Mustang Mach-E giver dig også mulighed for at bruge din mobil som nøgle, en hurtig opladning og flere intuitive teknologier, som vil assistere dig i din kørsel. F.eks. har du efter 10 min. tilslutning til en hurtig-lader strøm nok til at køre helt op til 119 km.

Ford har investeret milliarder i elektrificering

Ford har investeret over 100 mia. kr. i beslutningen om elektrificering frem til 2025. Det er dobbelt så meget som brandet oprindeligt havde afsat. Pengene bliver brugt på at omstille Ford fabrikken i Køln til el drift. Køln er nemlig det europæiske hovedkvarter for Ford, og det skal gøres til brandets center for udvikling af elbilerne.

Fords elbiler deler teknologi med VW, og derfor har man indgået et strategisk samarbejde. Det giver Ford adgang til VW’s MEB-platform til sine elektriske biler. Hermed har brandet også sparet milliarder på at udvikle grundlæggende teknologi.

Find el-billadere til alle Fords modeller her

Er du med på Fords elektrificering, og ejer du en elbil fra Ford? Tag et kig på vores store udvalg af el-billadere til alle Fords modeller. Du kan finde din el-billader til din Mustang Mach-E lige her hos thecharger.dk. Find den nu og køb i dag!

 

Gennemtestede produkter
Hurtig levering
Faguddannet support
Vagtordning

Kurven er tom

The Charger bliver en del af Norlys fra 1 marts.