Gennemtestede produkter Hurtig levering Faguddannet support Vagtordning Har du brug for hjælp så giv os et ring: Tlf. 71747173

Fiat

Fiat introducerede markedet for sin Fiat 500e i 2020. I dag kan du finde mindst fire elbiler fra Fiat. Fiat er i gang med en elektrificering af sit brand, så det er strømlinet med tidens tendenser.

Hos thecharger.dk finder du et diverse udvalg af billadere il Fiat og alle brandets modeller af el- og hybridbiler.

Fiat og elbilbranchen

Fiat tror på, at fremtiden er elbilen. Derfor har Fiat valgt at mindste sit CO2 udslip markant mindre end FCA gruppens gennemsnit. På Geneva Motor Show præsenterede Fiat den nye Fia Centoventi, et kommercielt, elektrisk koncept for køretøjer. Bilen fokuserer på elektricitet og holdbar mobilitet med mindre udslip.

Den første funktion er platformen, hvor Fiat kan akkommodere op til fire batterier. Hvert modul giver 100 km, og det sidste batteri sidder mellem for- og bagsæderne. FCA’s fremtid er dog ikke kun Fiat Centoventi. Den er også den nye elektriske Fiat 500. Den kører udelukkende på batterier, og eliminerer helt behovet for benzin og dieselmotorer.

Fiat lancerede sin første elbil i 2020. Det var bilen Fiat 500e. I dag fås Fiat 500e i flere forskellige modeller, bla.: Fiat 500e 3+1, Fiat 500e, Cabrio, Fiat 500e Hatchback 24 kWh samt Fiat 500e Hatchback 42 kWh.

Fiat - deres første elbil

Fiat 500 begynder en gennemgående elektrificering af sit brand, som starter med den helt nye Fiat 500e. Den sætter høje standarder for brandets fremtidige elbiler. Fiat starter med de nye Fiat 500 Hybrider samt en ny Fiat 500e (BEV). Kigger du på den nye Fiat 500, så er den 100% elektrisk, og det sætter en høj bar for, hvad du kan forvente af de fremtidige modeller.

Den elektriske Fiat har en imponerende høj rækkevidde. Samtidig er teknologien og udstyrsniveauet på niveau med de dyrere mærker. Du finder også et stort udvalg af lade løsninger både til ude og hjemme. Elbilen har en rækkevidde op til 320 km. Når du bremser eller sænker farten i byområder, genoplader batteriet. Det betyder, at du med bykørsel på omkring 50-50 km/t vil have en rækkevidde op til imponerende 400 km.

Helt unikt for Fiat 500e, så kan du sætte bilen i ”Sherpa” tilstand. Systemet er intelligent, fordi det kontrollerer diverse funktioner i bilen. Det er f.eks. klimaanlæg, mobilopladning, acceleration og fartgrænser. Funktionen er til for at spare på energien ved længere ture.

Fire fordele ved at en elbil fra Fiat

Der findes flere fordel ved en Fiat 500e eller fremtidige modeller af elbiler fra Fiat. Herunder kan du se fire af fordelene:

  1. Reducerede brændstofs omkostninger

Det er billigere at oplade en elektrisk bil, end det er at fylde benzin eller diesel på din bil.

  1. Nemmere kørsel

Det er lettere at køre en elbil i byen, fordi den har en mere glidende acceleration.

  1. Komforten er bedre

Fordi elbilen næsten ikke larmer, giver det et roligere miljø og reducerer stress, som nogle får ved kørsel.

  1. Let at vedligeholde

Alt det mekaniske i elektriske biler er simpelt. Der er færre komponenter og færre væsker, som skal genfyldes. Samtidig er bremserne regenerative, og de bruges mindre end i traditionelle biler.

Se vores udvalg af el-billadere til alle Fiats modeller

Står der en Fiat 500e i din indkørsel, og vil du have muligheden for at oplade din bil hjemmefra med en god el-billader? Du er kommet til det rette sted. Tag et kig på udvalget og køb din favorit i dag!

Gennemtestede produkter
Hurtig levering
Faguddannet support
Vagtordning

Kurven er tom

The Charger bliver en del af Norlys fra 1 marts.