Gennemtestede produkter Hurtig levering Fri fragt over 999,- Gratis support Har du brug for hjælp så giv os et ring: Tlf. 71747173

Elbillader til sommerhuset

Vil du gerne have en lader til elbiler i dit sommerhus? Enten til privat brug eller som service til lejere? Så har vi hos The Charger en rigtig god løsning til dig!

Vi hører efterhånden fra flere og flere selskaber der udlejer sommerhuse, at der er et stigende ønske om at kunne leje et hus med elbillader. Flere og flere danskere erhverver sig en el- eller hybridbil, og vil gerne have mulighed for at lade i deres eget eller lejede sommerhus, i stedet for at skulle finde den lokale ladestation, og besvære sig med transport og kø. I Norge er salget af elbiler f.eks. på over 40% af alle nye biler, og her rejser en stor del på sommerhusferie til Danmark. Derfor kan du som sommerhusudlejer med en ellader blive ekstra attraktiv, og give feriehungrende mennesker den ekstra service.

 

Nøglen til laderen

Ved at montere en ladeboks på sommerhuset, har dine lejere mulighed for at lade deres elbil mens de er på ferie i lige netop jeres skønne sommerhus. Med en lader fra Easee og en Easee-Key har du mulighed for at tilbyde ladning af elbiler og hybridbiler direkte ved huset. Med Easee-key kan du starte og stoppe laderen, blot ved at sætte brikken op mod laderen.

For at sikre sig at det kun er lejeren af sommerhuset der kan lade på laderen, kan du sætte Easee-key brikken sammen med nøglen til huset. Derved kan lejer starte laderen når de er klar og har fået udleveret nøglen. Laderen på sommerhuset låser så igen når ladningen er over. På den måde kan du være sikker på, at en fremmed person ikke kan starte ladningen uden at have fået lov.

 

Betaling er med i prisen

Når du lejer dit sommerhus eller dit hus ud, kommer du ikke til at betale for din lejers optankning. Der kommer ikke nogen overraskende udgifter efter din lejer er rejst. Dette er fordi strømmen bliver trukket direkte igennem elmåleren, som bliver aflæst inden lejer rejser, så du sikrer dig betalingen for brug af laderen, men også betaling for den brugte strøm.

Du kan holde øje med din lader via Easee.cloud løsningen eller appen. Kunden bliver afregnet direkte på elmåleren for huset, så derved kan du sikre dig betalingen for brug af laderen. 

 

Den rigtige mængde af strøm

Er du bange for, at dit sommerhus ikke har nok strøm til at kunne trække laderen uden at springe sikringerne? Så råder vi dig til at få din elektrikker forbi og kigge på mulighederne. Vi laver løbende aftaler med lokale elektrikere der ved hvordan man sætter elbilladere op - både i sommerhuse og i det private.

Så tag kontakt til os, så hjælper vi gerne med at facilitere kontakten til elektrikerne. Skriv endelig til os på info@thecharger.dk eller ring på: 71747173, så hjælper vi dig videre!

Vil du gerne bruge din egen elektriker, så hjælper vi ham også gerne igang, når han har tid!

Har du kun 10 eller 16 ampere til rådighed, så er det faktisk nok at starte på, da Easee Home let kan indstilles til at nøjes med dette niveau. Ved opsætningen indstiller du laderen til et maks forbrug, som sikrer din installation, og at der ikke sprænger nogen sikringer.

 

 

Kurven er tom