Gennemtestede produkter Hurtig levering Faguddannet support Vagtordning Har du brug for hjælp så giv os et ring: Tlf. 71747173
Easee Home Ladestation - 22kW - 32A - Type 2Easee Home Ladestation - 22kW - 32A - Type 2Easee Home Ladestation - 22kW - 32A - Type 2- HvidEasee Home Ladestation - 22kW - 32A - Type 2 - AntisitgråEasee Home Ladestation - 22kW - 32A - Type 2 - BlåEasee Home Ladestation - 22kW - 32A - Type 2 - Rød

Easee Home Ladestation - 22kW - 32A - Type 2

Varenr. EH22
DKK 5.749,00

Leveringstid: 1-3 hverdage

Tilmeld dig refusion af elafgift

Friheden til selv at vælge

Easees vision er at give folk frihed til selv at vælge, og det får du med denne lader. Du får ikke kun verdens smarteste oplader til elbiler, men også en lader der bruger mindre kobber og plast. Vi elsker tanken om, at du har frihed til at gøre lige hvad du vil med din elbil, når du vil. 

Med Easee Home laderen kan du blive en del af fremtidens elnet, hvor du selv bestemmer over ladningen: hvornår du vil lade, hvor meget du vil lade og hvor hurtig du vil lade! Dette gør, at du i fremtiden kan lade når strømmen er billigere, eller når du har strøm tilovers fra dit solcelleanlæg. Dette er blot nogle af alle de lækre funktioner, der allerede er gjort klar til dig i den smarte lader til hjemmebrug.

Når du køber en lader fra norske Easee, så kan du være sikker på den er i orden, da den er designet, bygget og testet i det norske miljø. Det er din sikkerhed for, at den kan klare alt hvad naturen kaster efter den. Sammen med deres APP er du så godt kørende, at du kan styre mange af funktionerne direkte på din telefon! Da laderen kommer med et forudbetalt modem, er den klar til at komme på nettet, så du har adgang til den i samme øjeblik den er indstillet. Du skal ikke betale en fast månedlig udgift til simkort, da dette allerede er betalt af Easee. 

Tilpasset til din installation

Når du køber en Easee Home lader, kan den indstilles til alt fra 6 - 32 ampere. Det er ikke et problem, hvis du kun har mulighed for at bruge 16. Her indstiller elektrikeren den bare med de ampere, du har til rådighed. 

Elbilladeren kan oplade både 1- og 3-faset, og kan klare opladning på op til 22 kW. Det vil sige, at den kan indstilles til lige det antal ampere, du har til rådighed. Dette kan din elektriker også nemt klare for dig.

I fronten er der monteret en Type 2-standard for ladestik. Dette stik er standarden, som næsten alle ladere og ladestationer har. Har du flere elbiler, så kan du tilslutte op til 3 ladere i en serie efter hinanden, uden at skulle være bange for, om du kan tilslutte en bil mere. Anlægget finder selv ud af at lastbalancere hinanden, så du hele tiden får den maksimale ladestrøm - lige meget om det er 1, 2 eller 3 biler der er sat til. Dette er en af de unikke ting ved Easee charger systemet. Alt dette foregår ovenikøbet uden forbindelse til internettet!

Med Easee Home får du en lader, som er 69% mindre og lettere end andre elbilladere, med lignende funktionalitet. Den vejer kun 1,5 kilo, og så har den et smart og flot design. Det betyder også, at vi sparer miljøet for mindst 4 kilo kobber og plast per produceret enhed - så den giver ikke bare grøn energi, den bidrager også til en god cirkulær økonomi!

Her kan du læse om installation af Easee Home laderen, som er nem og simpel. Easee Home kan have op til 3 ladere på den samme gruppe, hvor lastbalanceringen så virker mellem alle 3 ladere, og du derved får mulighed for at lade op til 3 biler på samme tid. Lastbalanceringen virker også selvom der ikke er 4G eller Wi-Fi, da laderne danner deres eget interne netværk.

Ved køb af lader hos The Charger får du support fra kompetente medarbejdere, der hjælper over telefonen ved installation og idriftsættelse.

 

LADNING

Ladeeffekt: fra 1,4 til 22 kW
Ladestik: Type 2 
Antal faser: 1 eller 3 
Spending 230 – 400 VAC 
Automatisk låsning af ladekontakt 
Op til 3 ladere på samme sikringsgruppe
Indbygget energimåler (elmåler) 


KOMMUNIKATION

Tilkobling med Wi-Fi 2.4 GHz b/g/n
UMTS Modemmed integreret eSIM i hver lader, livslangt gratis abonnement
Direkte ladning, med en app 
Bluetooth Low Energy (BLE 4.1) 
RFID / NFC chiplæser

SIKKERHED 

Fejlstrømsrelæ indbygget (30mA C / 6mA (DC) 
Fejlstrømsafbryder kobler selv tilbage ved fjernelse af ladekabel
Beskyttelsesklasse er IP54 
Slagstyrke IK10 
Brandklasse UL94 
Isolationsklasse II 
Overspændingsklasse III

 

Generelt 

Dimension (mm): H: 256 x B: 193 x D: 106 
Driftstemperatur: -30ºC til 40 ºC 
Vægt: 1,5 kg

Inkluderet i prisen er følgende:

  • Lader i sort
  • Bagplade i sort
  • Frontplade i valgfri farve
  • 5 års garanti
  • Software-opdateringer og hverdags-support. 

 

 

Hent produktblad (pdf)
Gennemtestede produkter
Hurtig levering
Faguddannet support
Vagtordning

Kurven er tom