Gennem testet produkter Hurtig levering Fri fragt over 999,- Gratis support Har du brug for hjælp så giv os et ring: Tlf. 71747173
Easee Home Ladestation - 22kW - 32A - Type 2Easee Home Ladestation - 22kW - 32A - Type 2Easee Home Ladestation - 22kW - 32A - Type 2- HvidEasee Home Ladestation - 22kW - 32A - Type 2 - AntisitgråEasee Home Ladestation - 22kW - 32A - Type 2 - BlåEasee Home Ladestation - 22kW - 32A - Type 2 - Rød

Easee Home Ladestation - 22kW - 32A - Type 2

Varenr. EH22
DKK 6.999,00

Køb mindst 3 og få den til 6.499,00 pr. stk.

Easee vision er at give folk frihed til selv at vælge.

Ved køb af lader hos The Charger får du telefonisk support af kompetente medarbejder der hjælper over tlf ved installation og idriftsættelse.

Ikke kun i form af verdens smarteste oplader til elbiler, men også i form af mindre brug af kobber og plast. Vi elsker tanken om, at du har frihed til at gøre, lige hvad du vil og når du vil. 
Med Easee Home laderen kan du blive en del af fremtidens elnet, hvor du selv vælger hvornår du vil lade. Hvor meget du vil lade og hvor hurtig du vil lade. Dette gør at du i fremtiden kan lade hvis strømmen bliver billigere eller når du har strøm til overs fra dit solcelleanlæg. Dette er nogle af alle de funktioner der allerede er gjort klar til i den smarte lader til hjemmebrug.

Når du køber en lader fra Norske Easee så kan du være sikker på den er i orden, da den er designet, bygget og testet i det norske miljø. Så det er din sikkerhed at den klare alt hvad natruren kaster efter den. Og sammen med deres APP er du så godt kørende, at du kan styre mange af funktionerene direkte på din tlf.

Elbilladeren kan oplade både 1 - og 3-faset og kan klare opladning på op til 22 kW. I fronten er der monteret et Type 2-standard for ladestik. Dette stik er den standart næsten alle lader og ladestationer her. 
Har du flere el-biler, så kan du tilslutte op til 3 lader i serie efter hinanden uden at skulle være bange for om du kan tilslutte en bil mere. Anlæget finder selv ud af og lastbalansere hinanden, så at du hele tiden får det maksimale ladestrøm lige meget om det er 1 eller 3 biler der er sat til. Dette er en af de unikke ting som Easee charger systemet. Alt dette kan de uden at skulle havde forbindelse til internettet.

Her får du en lader som er 69% mindre og lettere end andre elbilladere, med lignende funktionalitet. Den vejer kun 1,5 kg og så har den et smart og flot design.
Det betyder også at vi sparer miljøet for mindst 4 kilo kobber og plast per produceret enhed.

Her kan du læse om installation af Easee Home laderen som er nem og simpel. Easee home kan havde op til 3 lader på samme gruppe, hvor lastbalanceringen så virker mellem alle 3 lader, og du derved får mulighed for at lade op til 3 biler på samme til på samme gruppe. Lastbalanceringen virker også selv om der ikke er 4G eller wifi, da laderne laver et intern netværk.

Du finder App'en her:
Iphone: https://apps.apple.com/no/app/easee/id1488907960
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=no.easee.apps.easee.users

LADNING

Ladeffekt fra 1,4 til 22 kW
Ladestik Type 2 
Antal faser 1 eller 3 
Spending 230 – 400 VAC 
Automatisk låsning af ladekontakt 
Op til 3 lader på det samme kabel 
Indbyget energimåler (elmåler) 


KOMMUNIKATION

Tilkobling med wi-fi-2.4 GHz b/g/n 
Direkte lading, med en app 
Bluetooth Low Energy (BLE 4.1) 
RFID / NFC chip læser

SIKKERHED 

Fejlstrømsrelæ indbygget (30mA C / 6mA (DC) 
Fejlstrømsafbryder kopler selv tilbage ved fjernelse af ladekabel
Beskyttelsesklasse er IP54 
Slagstyrke IK10 
Brandklasse UL94 
Isolationsklasse II 
Overspændingsklasse III

Generelt 

Dimension (mm): H:256 x W:193 x D:106 
Driftstemperatur: -30ºC til 40 ºC 
Vægt: 1,5 kg

Inkluderet i prisen er følgende: Lader i sort, bagplade i sort, frontplade i valgfri farve, 5 års garanti, software-opdateringer og hverdags-support. 

 

Gennem testet produkter
Hurtig levering
Fri fragt over 999,-
Gratis support

Kurven er tom