Gennemtestede produkter Hurtig levering Faguddannet support Vagtordning Har du brug for hjælp så giv os et ring: Tlf. 71747173
Easee-EqualizerEasee-Equalizer

Easee Equalizer

Varenr. 2079721
DKK 1.999,00

Leveringstid: 1-3 hverdage

Lad smartere, hurtigere og mere trygt 

Easee Equalizer er udviklet til at kobles til din Easee ladestation, så den kan hjælpe med at optimere strømforbruget på din elbilsoplader. Equalizeren hjælper dig med at overvåge energiforbruget, så du vælger det rigtige tidspunkt at oplade din bil på, f.eks. når strømmen er billigst, eller når solenergien på taget er tilgængelig. Med solcellepaneler kan du nu blive endnu mere grøn, og samtidig køre meget mere!

Easee Equalizeren forhindrer, at din hovedsikring springer under for høj ladehastighed, og den lader dig bruge al tilgængelig strøm til din ladning, ved hele tiden at balancere den tilgængelige mængde strøm mellem ladestationen og hjemmet - dag og nat. Det betyder, at du f.eks. lader din elbil hurtigere når du går i seng, da du bruger mindre strøm i hjemmet - super smart!

Equalizeren skal tilsluttes din elmåler, via en kommunikations-port på en smartmåler, og med et enkelt klik kommunikerer den direkte med opladeren ved hjælp af EaseeLink™, eller over en Wi-Fi-forbindelse. Nemt og simpelt, bedre bliver det ikke.

OBS: Equalizeren passer kun sammen med Kamstup måler i DK. Der skal tilkøbes et industrimodul (HAN modul) som kan forbinde de to enheder.
Du finder HAN-Modulet her.

Højdepunkter:

  • Pair, Plug & Play for utrolig nem opsætning
  • Undgå overbelastning og strømafbrydelser mens du lader din elbil
  • Automatisk lastbalancering mellem laderobotten og hjemmet
  • Følg med i strømforbruget fra hjemmet, og se hvordan kapaciteten udnyttes

 

Produktet er forholdsvis lille: B: 110mm; H: 110mm; 27mm

Gennemtestede produkter
Hurtig levering
Faguddannet support
Vagtordning

Kurven er tom

The Charger bliver en del af Norlys fra 1 marts.