Gennemtestede produkter Hurtig levering Faguddannet support Vagtordning Har du brug for hjælp så giv os et ring: Tlf. 71747173
Easee Charger Ladestation - 22kW - 32A - Type 2 fra thecharger.dk

Easee Charge Ladestation - 22kW - 32A - Type 2

Varenr. EC22
DKK 9.999,00

Leveringstid: 1-3 hverdage

Tilmeld dig refusion af elafgift

Easee Charge - til jer der vil have mere!

Med Easee Charge får du en intelligent ladestation, der snakker sammen internt via et lokalt mesh-netværk mellem enhederne. Det betyder, at der ikke er behov for et netværkskabel eller internet mellem enhederne, før det kan køre med fuld belastning. Easee Charge er derfor oplagt til boligforeninger, parkeringshuse, virksomheder og steder, hvor det giver mening at have mange ladere. 

En af de unikke funktioner i Easee Charge er, at du kan udbygge din løsning med flere enheder, uden at skulle bruge en elektriker. Det betyder, at når du installerer din løsning første gang, installerer du bare det ønskede antal bagplader med et tilhørende cover for at beskytte bagpladen. Når du så vil udvide mængden af reelle ladere, f.eks. hvis der kommer flere elbiler ind i boligforeningen, bestiller du kun selve ladeenheden, som så kan monteres ved Plug and Play. Når du tilføjer den næste bagplade, med eller uden ladeenhed, så melder den sig selv ind i netværket og fortæller, hvordan status er på enheden. Så selv om internettet eller netværket dør, så kan du lade på fuld power, da enhederne ikke har brug for hverken netværk eller internet for at lade. Hvis du skal have opsat styring af priser eller brugere, er det også muligt at integrere dette med andre systemer med denne lader.

I forhold til opladning kan laderen oplade både 1 - og 3-fasede biler, og den kan klare opladning helt op til 22 kW. I fronten er der monteret et Type 2-standard ladestik. Dette stik er standarden for næsten alle ladere og ladestationer i Danmark. Easee Charge kan også have mange ladere på samme gruppe. Vi råder dog til, at man ikke sætter mere end 12 enheder på én 32A-gruppe og 20 enheder på én 63A-gruppe. Her vil lastbalanceringen så virke mellem alle laderne på den samme gruppe, og du vil dermed få mulighed for at lade på flere biler på samme tid. Som nævnt virker lastbalanceringen også selvom der ikke er 4G eller Wi-Fi, da laderne har et internt netværk mellem alle enheder.

Med en nemme installation, og udvidelse som kan klares nemt efter endt instillation hvis der skal flere ladebokse op.

Når du køber en lader fra norske Easee , så kan du være sikker på den er i orden, da den er designet, bygget og testet i det norske miljø. Det er din sikkerhed for, at den kan klare alt hvad naturen kaster efter den. Her får du også en lader som er 69% mindre og lettere end andre elbilladere, med lignende funktionalitet. Den vejer kun 1,5 kg, og så har den et smart og flot design. Det betyder også, at vi sparer miljøet for mindst 4 kilo kobber og plast per produceret enhed!

Hvis I vil være en del af den grønne fremtid, er en investering i elbiler og elladere et sikkert valg. Da Easee Charge har en masse funktioner, som kan være anvendelige for både virksomheder, boligforeninger og parkeringshuse, er den et rigtig godt valg for at gøre jer mere grønne, og gøre det så nemt og effektivt som muligt. Har du brug for hjælp eller vejledning i projektering og opsætning, så hjælper vi dig meget gerne!

LADNING

Ladeeffekt: fra 1,4 til 22 kW
Ladestik: Type 2 
Antal faser: 1 til 3 
Spænding: 230 – 400 VAC 
Automatisk låsning af ladekontakt 
Op til 105 ladere på samme sikringsgruppe i tavlen (vi anbefaler 10 enheder på 32A og 20 på 63A)
Indbyget energimåler (elmåler) 


KOMMUNIKATION

4G Modem som er forudbetalt
Tilkobling med Wi-Fi 2.4 GHz b/g/n 
Direkte lading, med en app 
Bluetooth Low Energy (BLE 4.1) 
RFID / NFC chip læser

SIKKERHED 

Fejlstrømsrelæ indbygget (30mA C / 6mA (DC) 
Fejlstrømsafbryder kobler selv tilbage ved fjernelse af ladekabel
Beskyttelsesklasse er IP54 
Slagstyrke IK10 
Brandklasse UL94 
Isolationsklasse II 
Overspændingsklasse III

Generelt 

Dimension (mm): H: 256 x B: 193 x D: 106 
Driftstemperatur: -30ºC til 40 ºC 
Vægt: 1,5 kg

Inkluderet i prisen er følgende:

  • Lader i sort
  • Bagplade i sort
  • Software-opdateringer og hverdags-support på telefonen
  • Det er muligt at skifte frontpladen så den matcher bilen, se farverne her

 

Gennemtestede produkter
Hurtig levering
Faguddannet support
Vagtordning

Kurven er tom

The Charger bliver en del af Norlys fra 1 marts.