Gennem testet produkter Hurtig levering Fri fragt over 999,- Gratis support Har du brug for hjælp så giv os et ring: Tlf. 71747173
Easee Home bagplade til klargørelse af ladestation fra thecharger.dkEasee Home bagplade til klargørelse af ladestation fra thecharger.dkEasee Home bagplade til klargørelse af ladestation fra thecharger.dk

Easee bagplade til klargørelse af Easee-ladestation

Varenr. 1712992
DKK 1.499,00

Gør klar til den næste lader i indkørselen.

Med bagpladen til Easee Home eller Charge Ladestation kan du klargøre til næste lade der hjemme eller i parkeringkælderen. Så er du igang med at sætte lader op, er dette en nem måde at klargøre til kommende ladepunkter. 

Når vores montør eller din egen elektrikker er ude at montere den første lader, kan han samtidig montere bagpladen med cover til de næste, så du selv kan vælge hvornår den næste lader skal op.
Herved sikre du dig for en billig instillation da dette kan gøres af hvilken som helst, da der kun skal køres en gang ud til kunden. For når han montere bag-pladen eller pladerne så bliver den programeret til at være klar til næste ladestation. Det betyder at når i ønsker en lader mere, så bestiller i bare denne og selv sætter den i pagpladen. Hvor i så er køreklar til at lade.

Bagplade sættet ligner en ladestation på ydersiden, så den passer naturligt ind med den tidligere installeret.
Når du modtager en ladeenhed fra os, så er den med det rigtige cover så du kan se ladestatus.

Når du føst har fået programeret bagpladen en gang så er den klar til brug. Her kan du så helt selv bestemmer, så du er klar til når næste lader skal op.

  

Gennem testet produkter
Hurtig levering
Fri fragt over 999,-
Gratis support

Kurven er tom