Gennemtestede produkter Hurtig levering Faguddannet support Vagtordning Har du brug for hjælp så giv os et ring: Tlf. 71747173

Easee app

Så er appen her! Nu kan du kontrollere dine ladere alle steder, både på farten eller derhjemme

Med Easee-appen har du altid fuld kontrol over dine opladere, så du selv kan styre nogle af alle de funktioner der hjælper dig med at leve et bedre og grønnere liv. Easee billaderen er altid tilsluttet, da laderen understøtter både Wifi og leveres med indbygget 4G.

I Easee-appen har du adgang til alle dine opladningssteder og opladningenheder som du har lagt ind på hvert sted.

Indsigt og forståelse

Med Easee-appen har du indsigt i, hvor meget du har ladet for hver måned, hvor meget strøm du i øjeblikket oplader med, og hvor meget du har fyldt dit batteri op. Derved har du altid overblik over de vigtigste ting vedrørende din el- eller hybridbil.

Ønsker du at gå mere i dybden, kan du overvåge fordelingen af ​​strøm i hver fase. Derudover kan du hele tiden kontrollere opladerens status; om bilen er tilsluttet eller ikke, og om hvorvidt opladningen er i gang.

Sikkerhed og adgangskontrol

Med appen kan du indstille opladningsrobotten til altid at være klar til ladning, eller om man i stedet skal bruge en easee-key for at starte opladningen. Du kan nemt tilføje eller fjerne easee-key i appen.

Du kan også vælge, om kablet altid skal være låst til opladeren, selv når der ikke er nogen opladningssession i gang. På denne måde kan du være sikker på, at ingen kan stjæle dit ladekabel, selv når det ikke er tilsluttet bilen.

Med Easee-appen har du muligheden for at begrænse, hvor meget strøm dine opladere kan trække, så sikringen ikke bliver overbelastet. Det er nemt at ordne i appen, så din lader ikke bruger fuld kraft.

Farveskemaet er dit

Vi har gjort vores yderste for at tilbyde dig en elegant opladningsløsning til dit hjem. Easee Home kan fås i flere forskellige farver, så ladestationen matcher din bil eller dit hus. Vi har frontdæksler i fem forskellige farver, og du vælger den, du bedst kan lide. I Easee-appen kan du nemt tilpasse appens farvestil til at matche din oplader, samt tilpasse udseendet på appen under opladningen.

Tidsstyret ladning

Ønsker du at lade din bil på bestemte tider af døgnet, så er Easee-appen løsningen på dine problemer, da du her kan vælge hvornår ladningen skal være færdig, samt hvornår den skal begynde.
Laderen sættes til bilen som normalt, men ladningen starter først op på det tidspunkt, du har sat den til at starte i appen.

Når det bliver muligt at lade til billigere penge, som f.eks om natten, så er det bare at indstille laderen til først at starte efter et bestemt tidspunkt.

Du finder appen til din smartphone her:

Iphone: https://apps.apple.com/no/app/easee/id1488907960

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=no.easee.apps.easee.users

Så nemt er det at komme igang:

Når du har hentet appen og installeret den på din smartphone, skal den forbindes med din lader. Det vil sige, at du skal indtaste de oplysninger som står først på din ladeenhed. 
Der er tale om serienummeret og pinkoden. Disse to ting står på laderen, og er nødvendige for at forbinde laderen med appen.

Når du har lagt disse oplysninger ind, så er det bare at gå igang med at indstille din lader til lige netop den måde du vil køre den på.
Om du har en lader derhjemme, på jobbet eller i sommerhuset, så kan alle 3 steder opsættes, så laderen først starter, når du er i nærheden af laderen med din telefon.

Kurven er tom