Gennem testet produkter Hurtig levering Fri fragt over 999,- Gratis support Har du brug for hjælp så giv os et ring: Tlf. 71747173

Easee app

Så er App her. Nu kan du kontroller det alle steder, på farten eller der hjemme.

Med Easee-appen har du altid fuld kontrol over dine opladere, så du selv kan styre nogle af alle de funktioner der hjælper dig med et bedre og rønner liv. Easee-billader er altid tilsluttet, da den understøtter både Wifi og leveres med indbygget 4g.
I Easee-appen har du adgang til alle dine opladningssteder og opladningenheder som du har lagt ind på hvert sted.

Indsigt og forståelse.

Med Easee-appen har du indsigt i, hvor meget du har ladet for hver måned, hvor meget strøm du i øjeblikket oplader med, og hvor meget du har fyldt dit batteri op. Derved har du altid overblik over de vigtigste ting der vedkommer dit el-kørtøj (EV).
Ønsker du at gå mere i dybten kan du overvåge fordelingen af ​​strøm på hver fase. Derudover kan du konstant kontrollere opladerens status, om bilen er tilsluttet eller ikke, og om opladningen er i gang.

Sikkerhed og adgangskontrol Bestem.

Med appen kan du indstille om opladningsroboten altid skal være åben for ladning, eller om man skal bruge en easee-key til at starte opladning. Du kan nemt tilføje eller fjerne brikken i appen.
Du kan også vælge, om kablet altid skal være låst til opladeren, selv når der ikke er nogen opladningssession. På denne måde kan du være sikker på, at ingen kan stjæle dit ladekabel, selv når det ikke er tilsluttet bilen.

Med Easee-appen har du muligheden for at begrænse, hvor meget strøm dine opladere kan trække, så sikringen ikke er overbelastet. Du kan nemt indstille laderen til en begrænset opladningskraft fra appen.

Farveskemaet er dit.

Vi har gjort vores yderste for at tilbyde dig en elegant opladningsløsning til dit hjem. Easee home kan fåes i flere forskellige farver, så om ladestationen matcher bilen eller huset er helt op til dig. Vi har frontdæksler i fem forskellige farver. Du vælger den, du bedst kan lide. I Easee-appen kan du nemt tilpasse appen til at matche din oplader samt tilpasse udseendet på appen under opladningen.

Tidsstyret ladning.

Ønsker du at lade din bil på bestemte tider af døgnet, så er Easee Appen løsningen til dine problemer, da du derved kan vælge hvornår ladningen skal være færdig samt hvornår den skal begynde.
Laderen sættes til bilen som du altid gør når du kommer hjem, men ladningen starter først op til det tidspunkt du enten har forudsat eller på det ønskede tidspunt du starter ladningen i appen.
Når det så bliver muligt at lade til billigere penge, som f.eks om natten, så er det bare indstille ladrene til først at starte efter et bestemt tidspunkt.

 

Du finder appen til din smartphone her:

Iphone: https://apps.apple.com/no/app/easee/id1488907960

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=no.easee.apps.easee.users

 

Så nemt er det at komme igang:

Når du har hentet appen ned og installeret den på din smartphone, skal den connectes sammen med din lader. Det vil sige at du skal indtaste de oplysninger som står forst på din ladeenhed. 
Det er serie nr. og pinkoden. Disse to ting står på laderen, som skal bruges for at få forbindelse mellem lader og App'en.

Når du har lagt disse oplysninger ind, så er det bare at gå igang med at indstille din lader til lige nettop den måde du vil køre den på.
Om du har en lader der hjemme på jobet eller i sommerhuset. Alle 3 steder kan sættes op så ladren først starter når du er i nærheden af laderen med din tlf.

Kurven er tom