Gennem testet produkter Hurtig levering Fri fragt over 999,- Gratis support Har du brug for hjælp så giv os et ring: Tlf. 71747173

Easee AS

Norske Easee laver det bedste produkt der er på markedet lige nu.
Fra Easee får du nemlig en alt i en boks, som både er fremtidssikret men også lever op til alle de krav og standarter der er inden for El-bil lader.
Når du bruger en lader fra Norske Easee er du i sikre hænder. Her får du nemig en lader du kan bruge til alle biler. Lige fra de små en-faset biler over til de store der lader på alle 3-faser.
Hybrid eller fuld el er lige meget. Her er løsningen der kan give dig den bedste styring af opladningen enten der hjemme eller på jobbet.

Alt dette er i samme produkt om det er fra 6-32 amp. Så hvis behovet endag stiger og der skal flere ampere (kWh) til, så er laderen klar til dette. Her skal du ikke tænke på at få en serviceteknikker ud og bygge noget om. Selv hvis du får en ekstra bil på el, så er det muligt ved første instilation at gøre klar til dette. Så bestille du bare en enhed mere og du er køreklar.
Du køber en bundplade, får den installeret ved første elektrikkerbesøg og du er klar til når næste bil kommer, så bestiller du bare en enheden mere, sætter den i og så kører det hele. Nem og enkelt.

Easee kan klare alle typer strømforsyning (DET, TT-og TN). Easee laderne er udstyret med et type 2-udtag. Laderen er spækket med det nyeste cutting-edge teknologi og fremsynede løsninger, der sikrer laderen den optimal udnyttelse af den disponible kapacitet som er tilgænglig. Med lave omkostninger og sikker opladning får du her noget af det bedste på markedet. Udviklet og produceret i Norge, med tanke på den enkleste og bedste mulige opstilling.

Gennem testet produkter
Hurtig levering
Fri fragt over 999,-
Gratis support

Kurven er tom