Gennemtestede produkter Hurtig levering Faguddannet support Vagtordning Har du brug for hjælp så giv os et ring: Tlf. 71747173

DS

DS Automobiles placerer sig som et luksusbrand i elbilernes verden med sin DS 3 Crossback E-Tense. Ambitionerne er at blive bilverdenens ”haute couture”. Her får du gode materialer, og en elbil inspireret af Formel E.
Find et godt udvalg af el-billadere til DS el- og hybridbiler hos thecharger.com.

DS og elbilbranchen

Hos DS Automobiles er komfort og køreglæde kombineret med det franske design og i de innovative teknologier i fokus. DS 3 Crossback E-Tense er definitionen på brandets elektriske visioner. Du finder også DS 7 Crossback E-Tense plug-in hybrid her.

DS Automobiles deltager i Formel E, og derfor kommer teknologierne til brandets el- og plug-in hybrider direkte fra denne motorsport. Et eksempel er energivinding under bremsningen. Samtidig kører de elektriske biler fra DS både lydløs og med et hurtigt optræk. Bilerne er CO2-neutrale under kørslen, men udslippet afhænger endeligt af energi- og strømforbruget.

DS Automobiles har fra begyndelsen haft fokus på bæredygtighed. Her ønsker man at begrænse sin miljøpåvirkning under produktionen. Derfor genanvendes materialer, når muligheden er til stede. Teamet af specialister sikrer også materialer af god kvalitet, som har en god mekanisk og termisk holdbarhed. Det giver også dig som kunde det optimale udbytte.

DS - deres første elbil

DS har formået at genskabe sig selv som et fransk luksusbrand. Med sin introduktion af mærkets første elektriske bil (E-Tense), placerer brandet sin DS 3 Crossback som en mini, grøn og fransk luksusbil. DS E-Tense har ambitioner om af blive bilverdenens ”haute couture”.

Elbilen har en elmotor på 136 hk. Den trækker på forhjulene, og strømmen kommer fra et batteri på 50 kWh. Rækkevidden er hele 320 km ifølge den nyeste WLTP-norm, hvilket er ret højt. Med DS 3 Crossback E-tense har du mulighed for at lade din bil op på vejen med ca. 100 kW. Det foregår via en lynlader, som hvert minut giver op til 9 km ekstra rækkevidde. På kun en halv time kan du lade batteriet op fra nul til 80 procent.

Det er også muligt at lade din bil hjemmefra, hvis du har en lade boks med tre faser á 16 Ampere. Det modsvarer effekten på 11 kW. Vil du lade bilen helt op, tager det ca. fem timer.

Den virkelige verden – DS bilernes forbrug

Er du interesseret i at kende til forbrugstallene for DS-elbiler under rigtige kørselsforhold? DS har indgået en aftale med PSA-koncernen, som forpligter sig til at offentliggøre disse tal. Resultaterne baseres på en testkontrol, som udarbejdes sammen med følgende NGO’er: Transport & Environment, France Nature Environment samt Bureau Veritas. Det gør det muligt at måle forbruget under kørsel på DS-kunderne. Samtidig giver det en let og pålidelig kilde til at finde ud af, hvor meget elbilen egentlig forbruger.

Målingerne finder sted på offentlige veje. Her tages der udgangspunkt i virkelige kørselsforhold, hvor anvendelse af klimaanlæg, kørsel i terræn samt bagage, passagerer osv. taget i mente.

Find din el-billoplader til DS-bilmodeller

Har du en DS-elbil i garagen? Invester i en el-billader, så du kan oplade din luksus elbil hjemmefra. Her finder du vores udvalg af el-billader til DS 3 Crossback E-Tense og andre DS-modeller. Kig mulighederne igennem og køb din favorit i dag!

Gennemtestede produkter
Hurtig levering
Faguddannet support
Vagtordning

Kurven er tom

The Charger bliver en del af Norlys fra 1 marts.