Gennemtestede produkter Hurtig levering Faguddannet support Vagtordning Har du brug for hjælp så giv os et ring: Tlf. 71747173

Dacia

Dacia lancerede i 2021 Dacia Spring Electric, som er mærkets første elbil. Dacia hører til Groupe Renault, hvorfor elteknologien på bilen også drager fordele heraf. Målet er at levere elektriske biler til den bedst mulige pris. Hos TheCharger.dk kan du finde et diverse udvalg af billadere til Dacia Spring Electric og fremtidige modeller af el- og hybridbiler fra Dacia.

Dacia og elbilbranchen

Dacia har et mål om at levere overkommelige elbiler til alle. Dacia leverer dig det, du har brug for til den gode pris. Her får du fordelen ved det bedste af elteknologien fra Groupe Renault. Teknologien er mere end 10 år gammel, og der foretages løbende forbedringer.

Du kan oplade din bil ved et af dine standardstik derhjemme. På under en time kan du oplade dit batteri til 80% ! Samtidig kan du fjernstyre din opladning og klargøre kabinen med Dacias online-services.

Med Dacia kan du opleve en ny generation af elbiler. Herunder ser du tre fordele ved at investere i en elbil fra Dacia:

  • Brugervenlig
  • Omkostningseffektiv
  • Gennemprøvet og testet

Dacia - deres første elbil

Den første elbil fra Dacia er Dacia Spring Electric, som blev lanceret i 2021. Officielt er rækkevidden på elbilen op til 295 km ved WLTP-bykørsel, imens motoren yder 33 kW eller 44 hk. Bilen har en topfart på 125 km/t. Bilen er en mikroklassebil med sin længde på lige knap 3,7 meter og bredde på 1,77 meter. Det er dog en halvhøj model, hvor især bagagerummet på 290 liter er lidt større end normalen for biler i denne klasse.

Det er værd at nævne, at Dacia Spring Electric er designet som en bybil. Her finder du navigationssystem, bakkamera og Android Auto samt Apple CarPlay. Samtidig er prisen på elbilen fra Renaults discountmærke flot under andre billige elbiler.  

Du kan få fat i Dacia Spring Electric hos alle landets forhandlere af Dacia. Fordelen er, at bilen er blandt Danmarks billigste elbiler. Samtidig er det forventningen, at Dacia Spring vil opnå to stjerner i Euro NCap. Derfor får du både en sikker og billig bil i Dacias første tilføjelse til elbilsegmentet.

Dacia har planer om elektrisk delebilsordning

Markedet for delebiler er eksploderet de sidste fem år. Alt i alt fås nu 9.000 biler fra Renault i delebilsordninger. I Dacia Spring har delebilsoperatører adgang til bilens CANbus-system. Samtidig er interiøret designet, så du nemt kan vedligeholde det.

Det er også planen, at Dacia Spring Electric skal komme i en varevognsversion. Varevognen vil være beregnet til den såkaldt "last mile delivery". Tanken er, at storbyernes centrum gradvist skal blive fri for diesel- og benzinbiler. Varevognen vil have plads til 800 liter i varerummet. Den vil kunne køre med en last på 325 kilo.

Se vores udvalg af elbilladere til alle Dacias modeller

Har du investeret i en Dacia Spring Electric? Så får du helt sikkert brug for en elbillader. Hos TheCharger.dk finder du alt inden for el-billadere til din Dacia Spring Electric. Du finder også elbilladere til fremtidige modeller af Dacia. Se vores udvalg og køb i dag!

 

Gennemtestede produkter
Hurtig levering
Faguddannet support
Vagtordning

Kurven er tom

The Charger bliver en del af Norlys fra 1 marts.