Gennemtestede produkter Hurtig levering Faguddannet support Vagtordning Har du brug for hjælp så giv os et ring: Tlf. 71747173

Citroën

Citröen gør brug af de nye el- og hybridmotorer for at tilbyde dig mere miljøvenlige biler. Det gør de med henblik på at nedbringe forurenende emissioner og brændstofforbrug. I dag markedsføres den nye Citröen ë-C4 som den første 100% elektriske personbil fra Citröen i Danmark. Dog var den C5-baserede Aircross den første plug-in hybrid bil fra Citröen.

Hos TheCharger.dk finder du et stort udvalg af elbilladere til Citroëns el- og hybridbiler.

Citroën og elbilbranchen

Elbilen vinder mere og mere terræn i bilbranchen. Her gør Citroën også store fremskridt. På det internationale marked startede Citroën med at lancere e-Merhari. Herefter kom den lille AMI, og sidenhen er den første elbil fra Citroën også kommet til Danmark. Citroën startede dog allerede i 1939 med at lancere Citroën TUB, som havde en anbefalet hastighed på 25 km/t og en batteripakke på 540 kg.

Interessen for elbiler voksede i Frankrig i 90’erne. Derfor laver Citroën i dag også elektriske versioner af sine eksisterende benzindrevne modeller. Her kan mærket skifte benzinmotoren og slippe for at bruge penge på at udvikle helt nye biler. Internationalt præsenterede Citroën sin C-Zero i Bruxelles på den 88. biludstilling. Det udvidede sortimentet internationalt med en 100% elektrisk bybil.

Citroën - deres første elbil

Den nye ë-C4 er den første 100% elektriske elbil fra Citroën, som markedsføres i Danmark. Der findes dog flere og tidligere modeller på det internationale marked som førnævnt. Citroëns ë-C4 giver dig en let og støjsvag kørsel. Ergonomien og brugen af instrumenteringen forstærker din køreoplevelse.

Elbilen fra Citroën er udstyret med et batteri, som har en kapacitet på 50 kWh. Det svarer til en rækkevidde op til 347 km ifølge WLTP. Der er en garanti på batteriet på enten 160.000 km eller 8 år. Herunder kan du se fire fordele ved Citroén ë-C4:

  • Den er CO2-neutral under kørsel
  • Der er ingen motorstøj og ingen stress
  • Kørslen er flydende og uden ryk
  • Køling/forvarmning af kabinen via en fjernstyret app

Verdensrundrejse i en elbil fra Citroën

Den 25. oktober 2011 rundede Citroëns Facebookside over én million fans. Den 11. februar 2012 begav to unge ingeniører sig ud på en verdensrundrejse i elbilen Citroën C-Zero. De hedder Xavier og Antonin, og rundrejsen endte med at tage dem hele otte måneder. De tilbagelagde 25.000 km, og kom igennem 17 lande for kun 250 euro i strøm. Det viser, hvordan elbilerne fra Citroën ikke kun er gode for miljøet – men også for pengepungen.

Tag et kig på vores udvalg af elbilladere til alle Citroëns modeller her.

Hos TheCharger.dk finder du alt det, du skal bruge inden for elbilladere til både Citroëns 100% elektriske og plug-in-hybrid modeller. Tag et kig, og køb din elbillader i dag!

 

 

 

Gennemtestede produkter
Hurtig levering
Faguddannet support
Vagtordning

Kurven er tom

The Charger bliver en del af Norlys fra 1 marts.