Gennem testet produkter Hurtig levering Fri fragt over 999,- Gratis support Har du brug for hjælp så giv os et ring: Tlf. 71747173

CEE til type 2 ladekabel - Mormorkabel

CEE til type 2 eller også kaldt Mormorlader

Når du skal lade forskellige steder rundt om i landet eller i udlandet. Så er det ikke alle steder de har en elbillader lige til dig, eller du har ikke den rigtige app, RFID brik eller der kan være noget helt 3 galt. Så kan disse mormorlader være rigtig brugbar.
Når du skal lade din bil kunne du rent faktisk bare købe et kabel med Rød (5polet) eller Blå (3polet) CEE stik i den ene ende og et type 2 i den anden ende. Det vil virke og du vil få strøm ud.

Derfor er det vigtig at der er noget elektronik imellem disse to stik. Dette er normalt den boks du ser midt på kablet, som indholder det udstyr der gør at det slår fra ved fokert brug eller fejl på bil eller udtag. Elektronikken gør at du er mere sikret mod alle farlige situationer. 

Derfor råder vi altid folk til at købe Mormorlader som de hedder i danmark med indbygget sikkerhed.

Når du skal havde ny bil er det en god ide at få et ladekabel med til brug når du er på besøg hos "Mormor" eller venner. Da det stadig er langt mellem de forskellige ladestationer. Ja og hvem gider at vente ved denne når du kun er på besøg i nogle få timer.

Mere strøm på en gang

Når du skal lade med stører strømme, så bilen får mere endergi på kortere tid, er det vigtig at det stik som er på kan holde til strømmen. Skal du op i et ladekabel med CEE stik på. Disse stik er nemlig lavet til større strømme. De kommer både som 5 polet og 3 polet. Forskellen ligger i at det 5 polet lader med 3 faser. Dette giver endnu mere endergi til din bil. Her skal du være opmærksom på om din bil er lavet til at kunne modtage denne mænge energi.
Ellers er der også de 3 polet som er blå. Denne har kun en fase. Så den lader med alt den energi som du kan få ud af en ledning. Det er ofte 16 ampere, som er mere end du kan trække ud af en standart husinstillation. Kablet har været en kendt ting fra camping verdenen, hvor det blå stik også er kaldt Campingstik.

Når du skal lade din bil der hjemme hver dag råder vi dig til at få intalleret en rigtig lader. Eller få tjekket din instillation af enten en af vores samarbejdspartner eller din lokale elektrikker. Så du er sikker på at din instillation holder i mange år.

Gennem testet produkter
Hurtig levering
Fri fragt over 999,-
Gratis support

Kurven er tom