Gennem testet produkter Hurtig levering Fri fragt over 999,- Gratis support Har du brug for hjælp så giv os et ring: Tlf. 71747173

Handels og leveringsbetingelser for The Charger Aps

Salgs- og leveringsbetingelser for The Charger ApS i Danmark.

 

Vilkår

 

Virksomhedens juridiske navn: The Charger ApS

Virksomhedens kaldenavn: Thecharger.dk

 

Selvskabsform: ApS

 

CVR-nummer: 37301272

Etableringsår: 2015

 

Pilevej 2a, 8370 Hadsten

Telefonnummer: +45 71747173

Telefontid: Alle dage 7-23

Officiel e-mail adresse: info@thecharger.dk

Officiel web-adresse: www.thecharger.dk

 

Persondatapolitik

For at indgå en aftale med os på thecharger.dk, har vi som sælger brug for følgende oplysninger af dig som køber.

 

Navn:

Adresse:

Telefonnummer:

e-mail adresse:

 

Thecharger.dk fortager registeringen af personoplysninger med det formål, at kunne levere varer til køber.

 

Personoplysninger registreres hos thecharger.dk og opbevares

krypteret og transmitteret krypteret til og fra virksomheden i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

 

Cookies

På thecharger.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og herved gøre besøget nemt for køber.

 

 

Priser

Den gældende pris, er den som er oplyst på den pågældende vare på datoen for ordreafgivelsen.

Thecharger.dk forbeholder sig ret til ændringer af priser, som er fejlagtigt angivet på webshoppen. Endvidere tages der forbehold for trykfejl, udsolgt/udgåede varer.

Alle priser er opgivet i DKK og er inkl. moms. 

 

Fragt

Hos Thecharger.dk har vi altid billig fragt til 29 kr. Ved køb for over 499,- DKK sendes varerne fragtfrit uden omdeling, hvorefter køber kan afhente pakken i den ønskede pakkeshop. Ønskes omdeling betaler køberen selv for denne ydelse.

 

Betaling

Når ordren er afgivet på thecharger.dk accepteres de gældende handelsvilkår og køber garanterer, at alle oplysninger som er angivet, er korrekte. Minimumsalder for at handle på thecharger.dk er 18 år.

Vi trækker først beløbet fra ordren, når pakken bliver sendt fra vores lager.

Hos The Charger Aps kan du betale med følgende kreditkort: Dankort, Visa og Master card.

 

 

Gavekort

Gavekort er gyldigt til og med den dato der står på gavekortet. Er der ikke oplyst nogen dato ved modtagelsen af gavekortet, er dette gældende i 3 år fra modtagelsen. Der er 14 dages fortrydelsesret på gavekort.

Gavekort må ikke videresælges til 3. mand, da dette medfører at gavekortet bliver ugyldigt.

Der kan ikke benyttes flere gavekort pr. ordre på websitet. Hvis dette skulle blive tilfældet, kan køber henvende sig til thecharger.dk via mail eller telefonisk.

Gavekort skal angives i det korrekte felt ved ordreafgivelsen, for at gavekortets værdi, kan fratrækkes ordrens samlede værdi.

 

 

Rabatkoder

Rabatkoder kan ikke kombineres med de i forvejen nedsatte varer eller andre tilbud, heriblandt Facebook og Instagram.

 

 

Levering

Hos thecharger.dk bestræber vi os altid på hurtig levering, og vil gøre alt for at sende ordrer samme dag. Normal leveringstid vil være 1-3 hverdage i Danmark. Ved kampanger tages der forbehold for 1-2 dages ekstra leveringstid pga. travlhed. Alle pakker sendes med GLS.

 

 

Bytte- og Fortrydelsesret

Thecharger.dk yder 100 dags bytte- og fortrydelsesret samt 24 måneders reklamationsret, gældende fra modtagelsen af varen (med mindre andet er aftalt).

Meddelelsen at man har fortrudt købet skal ske skriftlig indenfor 100 dage. Varerne skal derefter være returneret indenfor de efterfølgende 14 dage.

Ved returnering af varer skal en erklæring udfyldes med navn, adresse, e-mail, telefonnummer, ordrenummer og hvad du kunne ønske der skal ske.

Alle varer skal returneres i samme stand og mængde, som de er modtaget. En vare anses som brugt, hvis den bruges udover, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysik butik.

I tilfælde af værdiforringelse, ved at varen er blevet brugt, laves en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse skal køberen ikke have retur. Købelovens mangelregler kan anvendes.
Er der købt en lader som har været i brug, vil denne blive testet, om der kan være fejl eller mangler ved returmodtagelsen. Ved fejl eller mangler vil dette blive gjort op ikke blive krediteret.

Du skal selv afholde de omkostninger der måtte være forbundet med at returnere varen.

Evt. tilbagebetaling vil ske til det kort, som varen er betalt med.

 

OBS. Sælger modtager ikke pakker der er sendt uden omdeling. Det er købers ansvar at pakken bliver leveret på sælgers adresse, og at indholdet er pakket forsvarligt ind. Ligeledes modtager sælger ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Alle returvarer sendes til:

 

The Charger Aps, Pilevej 2A, DK-8370 Hadsten

 

Når køberen har sendt varen retur, vil køberen altid få tilsendt en mail. Når sælgeren har modtaget varen, refunderer sælgeren køberens tilgodehavende. I mailen er der vedhæftet en kreditnota, hvor køber har et overblik over, hvad der er refunderet. Normalt refunderer sælger beløb for returvarer indenfor 1-5 hverdage efter modtagelsen. I travle perioder kan der gå op til 14 dage.

 

Dansk ret og værneting er gældende for al samhandel.

 

The Charger Aps

01.07.2019

Kurven er tom