Gennem testet produkter Hurtig levering Fri fragt over 999,- Gratis support Har du brug for hjælp så giv os et ring: Tlf. 71747173

B2B salg for Elektriker

Har du en El-forretning og vil du gerne sælge el-lader til elbil?

Så har vi en løsning der kan hjælpe dig med at komme ud til kunder uden lagerbinding eller trælse support henvendelser afterfølgende.
Du laver det du er bedst til, at installere el-komponenter ude hos dine kunder. Derved kan du med ro hjælpe dine kunder med de udfordringer de skulle havde.

Vi sørger for at du får alt hvad du skal bruge for at kunne installerer en el-billader uden binding for kunden. Så når kunden henvender sig til dig for at høre om du kan være behjælplig med instillation af en lader til elbil så kan du lave alt fra instillationen i tavlen og så helt ud til laderen.
Vi hjælper dig med alt det du skal vide, for at kunne installerer anlæget korekt, over til support under instaillationen.

Du vælger selv hvor mange lader du bestiller, så du ikke skal havde noget liggende på lager og være bange for at den ikke lever op til den nyeste opdatering. Derved sælger du det nyeste produkt, som altid er opdateret med den nyeste teknologi.

Skal du lave stører instillationer hjælper vi dig også med at beregne den den rigtige pakke der skal til, for at du kan give den rigtige pris og komme med den rigtige instillation.

Kurven er tom