Gennemtestede produkter Hurtig levering Faguddannet support Vagtordning Har du brug for hjælp så giv os et ring: Tlf. 71747173

B2B salg for elektriker

Er du elektriker, og vil du gerne sælge ladere til elbiler?

Så har vi en løsning til dig, så du kan komme ud til dine kunder uden at lave lagerbindinger eller trælse supporthenvendelser efterfølgende.

Vi sørger for, at du får alt hvad du skal bruge for at kunne installere en elbillader - uden binding for kunden. Vi hjælper dig med alt det du skal vide for at kunne installere anlægget korrekt, så når din kunde henvender sig for at høre, om du kan være behjælpelig med installationen af en lader til elbil, så kan du trygt svare ja.

Du vælger selv hvor mange ladere du bestiller. Det sikrer, at du ikke behøver at være bange for ikke at leve op til den nyeste opdatering. På den måde kan du sikre dig, at du kun sælger det nyeste produkt, som altid er opdateret med den nyeste teknologi.

Skal du lave større installationer hjælper vi dig også med at beregne den rigtige pakke der skal til, for at du kan give den rigtige pris og komme med den rigtige installation.

Kurven er tom