Gennemtestede produkter Hurtig levering Faguddannet support Vagtordning Har du brug for hjælp så giv os et ring: Tlf. 71747173

Aiways

Aiways er et nyere bilmærke fra 2017. Bag det står to kinesiske entreprenører og en række private investorer. Aiways' højteknologiske fabrik ligger i den kinesiske by Shangrao. Her er automatisering en væsentlig del af produktionen med over 400 robotter. Årligt kan fabrikken producere 150.000 elbiler. Batterifabrikken ligger i Changshu, og her produceres batterier til U5 modellen med battericeller fra CATL. Du kan finde forskellige elbilladere til el- og hybridbiler fra Aiways her hos TheCharger.dk.

Aiways og elbilbranchen

Missionen bag udviklingen af Aiways U5 var at skabe en elbil, som gør elektrisk mobilitet ”enjoyable, exciting and affordable”. Udviklings- og designcentret i Shanghai består af et internationalt team af erfarne designere, tekniske specialister og ingeniører. Her testet el-bilerne og elektronikken godt og grundigt.

I udviklingsafdelingen og produktionen hos Aiways finder du flere folk fra den europæiske og japanske bilindustri. Det europæiske hovedkontor er placeret i München, imens Aiways har etableret et nyere reservedelslager i Amsterdam for at kunne tilbyde det europæiske marked kortere leveringstider.

”Ai” er det kinesiske ord for ”elsker”. Derfor kan du oversætte navnet ”Aiways” direkte til følgende slogan: ”Love your drive” - Elsk din køretur. Sloganet understreger Aiways ambition om at bygge elbiler, hvor fornøjelsen, letheden og tilgængeligheden er i fokus for mange. Logoets grafiske del er inspireret af det ternede flag på en racerbane og en bil med batteri. Det symboliserer fremtidens biler både i intelligens, stil og bevægelse.

Aiways - deres første elbil

Aiways første elbil er modellen U5, som er en stor en af slagsen. Den kom til Danmark i foråret 2021. Her er nøgleordene udstyr, moderne design og plads. Elbilen betegnes bedst som en stor SUV med plads til fem personer. Fra begyndelsen er den bygget til at fremstå som en elbil. Det betyder, at du finder et fladt gulv i hele bilen. Batteriet er samtidig monteret under gulvet som en stor flad enhed.

I Aiways U5 finder du et batteri på 63 kWh. Ifølge WLTP-normen giver det en rækkevidde på lidt over 400 km. Elmotoren ligger ved forhjulene, og ydelsen her er op til 204 hk. Det resulterer i en hurtig acceleration. Aiways U5 har en længde på 4,68 meter. Det er en stor bil, og bagagerummet rummer 432 liter. Det er et regulært rum, hvor du under gulvet finder ekstra opbevaring.

Aiways U5 tilbyder næsten alt i udstyr. Modellen fås i en Plus og Premium udgave. Vælger du Premium udgaven betaler du for glassoltag, kunstlæderindtræk, 19-tommer hjul og elbagklap. Begge udgaver tilbyder adaptiv fartpilot, nøglefri betjening, Apple CarPlay, LED-lygter, klimaanlæg og eljusterbare sæder.

Find en forhandler af Aiways U5 i Danmark

I Danmark har Aiways indgået en aftale med Andersen Motors A/s om import og salg af elbiler. Siden 1996 har Andersen Motors A/S stået for importen af Suzuki til Danmark. Du kan finde elbiler fra Aiways online eller hos udvalgte forhandlere. Netværket af danske forhandlere udbygges yderligere i løbet af foråret 2021. Samtidig vil Andersen Motors A/S opbygge et dansk reservedelslager, så 90 pct. af delene ligger på lager lokalt i Danmark.

Tag et kig på vores udvalg af el-billadere til alle Aiway modeller

Hos TheCharger.dk finder du alt inden for elbilladere til Aiways elbiler. Du kan finde flere forskellige elbilladere til Aiways U5 alt efter, hvad dit behov er. Tag et kig og find din el-billader i dag!

 

Gennemtestede produkter
Hurtig levering
Faguddannet support
Vagtordning

Kurven er tom

The Charger bliver en del af Norlys fra 1 marts.