Gennemtestede produkter Hurtig levering Faguddannet support Vagtordning Har du brug for hjælp så giv os et ring: Tlf. 71747173
ABL Wallbox eMH1 - 11kW
ABL Wallbox eMH1 - 11kW
ABL Wallbox eMH1 - 11kW
ABL Wallbox eMH1 - 11kW
ABL Wallbox eMH1 - 11kW
ABL Wallbox eMH1 - 11kW
ABL Wallbox eMH1 - 11kW
ABL Wallbox eMH1 - 11kW
ABL Wallbox eMH1 - 11kW
ABL Wallbox eMH1 - 11kW
ABL Wallbox eMH1 - 11kW

ABL Wallbox eMH1 - 11kw

Varenr. 1W1121
fra ABL
DKK 6.299,00

Leveringstid: 14-31 hverdage

Tilmeld dig refusion af elafgift

God lader i tysk kvalitet

Vil du være lidt billigere på den, og har du ikke brug for mere end 11 kW? Så er denne lader fra ABL et rigtig godt valg for dig. Her får du en masse gode egenskaber til lidt billigere penge. Du kan stadig lade 80% af alle biler med fuld hastighed.

Det er ikke let at vælge den rigtige ladestation til hjemmet, men her er en lader der kan hjælpe dig godt på vej. Den er kåret som testvinder af tyske ADAC. Wallbox eMH1 har en intern type 2 opladningsstik. Med sine kompakte dimensioner er Wallbox eMH1 den perfekte løsning til effektiv opladning af køretøjer.

Alle elbiler kan oplades med eMH1. Wallboxen kan betjenes intuitivt og er også ideel til begyndere. Laderen har af standardudstyret et FI type A og DC fejlstrømsregistrering i wallboxen, som altid forudinstalleres til installatøren. Dette gør den klar til tilslutning. EMH1 tilbyder den højeste sikkerhedsstandard og er fremstillet i Tyskland.

Dens fremragende brugervenlighed og driftssikkerhed har blandt andet gjort, at den blev valgt som den bedste lader ud af mange modeller.

ABL Wallbox er blandt Norges mest solgte lader til både hjemmet og større anlæg. eMH1 er bygget til det nordiske klima og har et klapdæksel på udtaget, der beskytter det mod vand og sne, hvilket ofte skaber problemer på andre stationer.

Laderen er forberedt til at kunne sættes op, så den kan bruges sammen med husets andre installationer, og derved udnytte den fulde kapacitet der er til rådighed i huset.

Højdepunkter:

  • Testvinder i ADAC – bedste brugervenlighed og pålidelighed
  • Op til 11 kW – fleksibel løsning
  • Klapdæksel – beskytter udtaget mod vand og støv
  • Blæserløs køling – ladeboks uden støj
  • Tydelige lyssignaler – Simpel status
  • Type2-udtag

Data:

Mål: 355 × 315 × 175 mm

Gennemtestede produkter
Hurtig levering
Faguddannet support
Vagtordning

Kurven er tom