Gennemtestede produkter Hurtig levering Faguddannet support Vagtordning Har du brug for hjælp så giv os et ring: Tlf. 71747173

ABL Mobility

ABL er en ældre virksomhed, som er en af ​​pionererne inden for ladning af elbiler gennem deres mobilitetssetup.

Familievirksomheden har base i Bayern, og producerer wallboxe og ladestandere til privat, semi-offentlig og offentligt brug. Med deres smarte opladningsløsninger udvikler ABL sig løbende, og de er med helt oppe foran i udviklingen af ny teknologi inden for ladning.

ABL laver videoer til alt hvad du skal bruge for at komme igang med din lader. Det vil du finde her på siden. ABL fungerer som leverandør for Daimler AG og Audi AG, når det kommer til eMobility. 

ABL's eMobility-produktsortiment knytter sig tilbage til virksomhedens teknologiske arv. I 1925 udviklede virksomhedens grundlægger, Albert Büttner, det såkaldte SCHUKO-stik; et stødsikkert stik, som i dag er den mest udbredte standard på verdensplan for stik. I disse tider med elektrisk mobilitet videreføres denne succeshistorie med innovative eMobility-produkter. Således sætter ABL standarder i udviklingen af ​​brugervenlig ladeinfrastruktur.

Gennemtestede produkter
Hurtig levering
Faguddannet support
Vagtordning

Kurven er tom