Gennemtestede produkter Hurtig levering Fri fragt over 999,- Gratis support Har du brug for hjælp så giv os et ring: Tlf. 71747173
ABB ladestander TAC-W22-T-0 - 22KW/32A er smart og nem at montere.

ABB ladestander TAC-W22-T-0 - 22KW/32A

Varenr. 6AGC081279
fra
DKK 6.999,00

Leveringstid: 1-3 hverdage

ABB er én af verdens største leverandører af smarte e-mobilitetsløsninger til alt fra motorveje til hjem. Terra AC-ladeboks kombinerer ABB’s førende position inden for e-mobilitet med 130 års erfaring i innovation i en unik vægboksløsning.

Terra AC-ladeboks gør det muligt at skræddersy intelligente, netværksopkoblede ladeløsninger til enhver arbejdsplads, hjem eller anden lokation

Med boksen får du høj kvalitet der sikre dig over 15 gange hurtigere opladning end med en normal stikkontakt i hjemmet
Pladsbesparende design og nem at installere — Fremtidssikret fleksibilitet
Smart funktionalitet for optimeret opladning
Integration af energimåler til dynamisk belastningsstyring samt mulighed for afgiftsrefusion
Dedikeret app til styring og konfiguration
Nem opdatering via app — Sikkerhed og beskyttelse af dine data
Strømbegrænsende funktion, som kan forhindre, at der bruges mere strøm, end der er mulighed for
Integrerede beskyttelsesanordninger, mod DC jordfejl og overspænding.

AC billader, type 2 udtag, vægmonteret IP54, 22kW, 32A/380-415VAC, Bluetooth, Ethernet, WiFI, APP kompatibel
Kompakt og fremtidssikker vægmonteret AC-lader til elbiler. Laderen har et type 2-udtag, som passer til det ladekabel, alle plug-in hybrid- og elbiler i Europa har.

Via en gratis app til Apple/Android har du mulighed for at kunne styre laderens funktioner. Af funktioner kan fx nævnes, at man kan starte, stoppe og se status på ladesessionen, opsætte tidsintervaller, hvor man ønsker, at opladningen skal starte og stoppe, og det er også muligt at opdatere laderen med nye funktioner.

Laderen har mulighed for at kommunikere internettet via Ethernet, wi-fi og Bluetooth. Ved tilslutning til ABB AC-cloud via internettet kan brugeren se informationer om laderen via en browser.
Laderen har en maksimal lade-effekt på 22 kW/32 A ved 415 V. Dette betyder, at en elbil med et 40 kWh-batteri kan lades op på ca. 2 timer, hvis private instillation understøtter 22 kW-ladning.

Vær opmærksom på, at det altid er bilen, som bestemmer, hvor meget effekt der kan lades med. Laderen har indbygget detektering af glatte DC-fejlstrømme og deaktiverer, hvis fejlstrømmen overstiger 6 mA. Der er derfor ikke krav om en type B-RCD, men udelukkende type A

 

Gennemtestede produkter
Hurtig levering
Fri fragt over 999,-
Gratis support

Kurven er tom