Gennemtestede produkter Hurtig levering Faguddannet support Vagtordning Har du brug for hjælp så giv os et ring: Tlf. 71747173
ABB ladestander TAC-W22-T-0 - 22KW/32A er smart og nem at montere.
-20%

ABB ladestander TAC-W22-T-0 - 22KW/32A

Varenr. 6AGC081279
fra ABB
DKK 6.999,00
DKK 5.599,20

Spar: DKK 1.399,80 (20%)

Leveringstid: 1-3 hverdage

Tilmeld dig refusion af elafgift

ABB er én af verdens største leverandører af smarte e-mobilitetsløsninger, lige fra fra motorveje til hjemmet. Terra AC-ladeboks kombinerer ABB’s førende position inden for e-mobilitet med 130 års erfaring i innovation i en unik vægboksløsning.

Terra AC-ladeboks gør det muligt at skræddersy intelligente, netværksopkoblede ladeløsninger til enhver arbejdsplads, hjem eller anden lokation.

Med denne boks får du høj kvalitet, der sikrer dig over 15 gange hurtigere opladning end du ville få med en normal stikkontakt i hjemmet.

Højdepunkter:

  • Pladsbesparende design og nem at installere — Fremtidssikret fleksibilitet
  • Smart funktionalitet for optimeret opladning
  • Integration af energimåler til dynamisk belastningsstyring samt mulighed for afgiftsrefusion
  • Dedikeret app til styring og konfiguration
  • Nem opdatering via app — Sikkerhed og beskyttelse af dine data
  • Strømbegrænsende funktion, som kan forhindre, at der bruges mere strøm end der er mulighed for
  • Integrerede beskyttelsesanordninger mod DC jordfejl og overspænding

 

AC billader, type 2 udtag, vægmonteret IP54, 22kW, 32A/380-415VAC, Bluetooth, Ethernet, WiFI, APP kompatibel
Kompakt og fremtidssikker vægmonteret AC-lader til elbiler. Laderen har et type 2-udtag, som passer til det ladekabel, alle plug-in hybrid- og elbiler i Europa har.

Via en gratis app til Apple/Android har du mulighed for at kunne styre laderens funktioner. Af funktioner kan fx nævnes, at man kan starte, stoppe og se status på ladesessionen, opsætte tidsintervaller hvor man ønsker, at opladningen skal starte og stoppe, og det er også muligt at opdatere laderen med nye funktioner.

Laderen har mulighed for at kommunikere på internettet via Ethernet, Wi-Fi og Bluetooth. Ved tilslutning til ABB AC-cloud via internettet kan brugeren se informationer om laderen via en browser.

Laderen har en maksimal ladeeffekt på 22 kW/32 A ved 415 V. Dette betyder, at en elbil med et 40 kWh-batteri kan lades op på ca. 2 timer, hvis den private installation understøtter 22 kW-ladning.

Vær opmærksom på, at det altid er bilen, som bestemmer, hvor meget effekt der kan lades med. Laderen har indbygget detektering af glatte DC-fejlstrømme og deaktiverer, hvis fejlstrømmen overstiger 6 mA. Der er derfor ikke krav om en type B-RCD, men udelukkende type A.

 

Gennemtestede produkter
Hurtig levering
Faguddannet support
Vagtordning

Kurven er tom